LABDARÚGÁS

2020.06.14. 18:29

A pétervásárai bajnokok megőrizték veretlenségüket

A baráti beszélgetés során aztán kiderült, hogy Tóth Balázs és Nagy Gergely Ausztriában keresi.

B. Cs.

Az egyen pólót viselők játékra is vállalkoztak az egri Kemping Sporttelepen Fotó: a szerző

Éva néni hólabdákkal, Misi bácsi székelykáposztával érkezett. A gasztro félidőt azonban mozgás, ez esetben futballozás előzte meg, mint az egyébként jól bevált gyakorlat a sportvilágban. A Csontos testvérek szülei a gondos előkészítést követően már csak fiaikra és a Pétervására SE 2003/04-ben megyei bajnoki címet nyert csapatának további játékosaira figyeltek. Az Öregek vs. Fiatalok párharc mindig presztízscsata, és nem volt ez másképp az Ágóék kontra Bánkáék meccsen sem. Tizenhat éve nagypályán 99 rúgott gólig jutottak Nagy Endre játékos-edző tanítványai úgy, hogy a 30 mérkőzést magában foglaló bajnoki idény során egyszer sem találtak legyőzőre. Vesztes ezúttal sem akadt, a hat gólnak (3–3) pedig az egri Kemping Sporttelep salakos pályájának kispadjain helyet foglalók örültek, mert ha már különböző okok miatt Nagy Endre, Béres Mihály, Oláh Norbert, Bódi Krisztián, Kaknics László és Ivády Attila a játékot nem vállalhatta, legalább gólokat láthatott.

Az egyen pólót viselők játékra is vállalkoztak az egri Kemping Sporttelepen Fotó: a szerző

A baráti beszélgetés során aztán kiderült, hogy Tóth Balázs és Nagy Gergely Ausztriában keresi – immár nem futballozással – a kenyerét; Ivády Attila és Oláh Norbert sajátságos sortársként nagyobb meccset vívott (és vív), mint aktív pályafutásuk során valaha. A visszerek és húzódások kitárgyalása után jól csúszott a káposzta, annak elismerésével, milyen jó is volt újra együtt lenni.

Egykori bajnokként.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában