Kispályás foci

2023.06.02. 10:29

Nagyfügeden a Szerény Istennek előtt tornával tisztelegtek

A Brazilok nevű csapat győzelmével ért véget Nagyfügeden a Szerény Istennek-kupa, ahol a korábban helyben működött csapatra emlékeztek.

B. Cs.

A múlt tisztelete mellett a jelen jó megélése és a jövő építése is fontos a fügedieknek

Forrás: Beküldött fotó

– Több mi húsz éve szerepelt a gyöngyösi kispályás foci bajnokságban a Nagyfügedi Szerény Istenek elnevezésű csapat, amely az utolsó formáció volt a településen, amely szervezett keretek között lépett pályára – magyarázta az Együtt a Gyermekekért Sport és Kulturális Egyesület egyik vezetője, Botos Ervin, aki társával, Mága Csabával együtt szervezte meg a tornát a régi gárda előtt tisztelegve. 

– Mi vagyunk az utódok a nagyfügedi labdarúgás terén, ezért tartjuk fontosnak a múlt megbecsülését. Miután a Szerény Istenek gárdája megszűnt, a fügediek csak úgy, hobbiból jártak össze focizni, de tornákon vagy bajnokságban nem vettek részt. A régiek közül néhányan szerencsére el tudtak jönni a remdezvényre, amelyet összekötöttünk a kulturprogramot is tartalmazó gyermeknappal. A nagyon sportszerű és kiváló hangulatú mérkőzések után többen megígérték, hogy jövőre is jönnek, mert a tervünk az, hogy évente lebonyolítjuk az eseményt.

A fiatalok nagy örömmel vettek részt a rendezvényen
Forrás: Beküldött fotó

 

A végeredmény

1. Brazilok (25–30 éves korosztály)
2. Atom FC (20–25 éves korosztály)
3. Szerény istenek (40 év felettiek)
4. Játszi-foci FC (14 éves korosztály

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában