Labdarúgás

2023.08.19. 20:34

A 88. percig győzelemre állt az FC Hatvan a Tiszafüred ellen

Burzi Alex találatával ötven percig győzelemre állt az FC Hatvan a vendég Tiszafüred ellen. Az NB III. Északkeleti csoportjának 4. fordulójában egy ponttal gyarapodtak a Zagyva-partiak.

Heol.hu

Kitl Krisztiánék négy forduló után továbbra is veretlenek

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

FC HATVAN–FACULTAS-TISZAFÜREDI VSE 1–1 (1–0)

Hatvan, Népkert Sporttelep. V.: Szántó Simon Péter (Flinta Z., Kató B.).
HATVAN: Menczeles I. – Takács B., Szabó Sz., Czibolya G. (Szabó R., 84.), Kitl K. (Benkó D., 84.), Karácsony D., Sárossy D., Burzi A. (Panyi A., 58.), Tarjáni P., Dinka K. (Fellner K., 69.), Fekete K. (Vince A., 84.). Edző: Zoran Szpisljak.
TISZAFÜRED: Tajti B. – Bernáth Á., Barzsó A. (Oláh N., 66.), Dankó N., Nagy Zs. (Lukovszky A., 66.), Engel A., Mácsai L., Szövetes K., Nagy D., Erdei M. (Papp K., 58.), Ludvig Zs. (Harsányi B., 46.). Edző: Dorcsák Zoltán.
GÓL: Burzi A. (31.), ill. Mácsai L. (88.).
A HATVANI JÓK: Burzi A., Fekete K., Takács B., Kitl K.
ZORAN SZPISLJAK: – Vak tyúk is talál szemet, ez a meccs ilyen volt az elejétől kezdve. Hamar magunkhoz ragadtuk az irányítást és több helyzetet is kialakítottunk, de sajnos csak egy helyzetet sikerült gólra váltani. A másik félidőben ugyanabban a felfogásban mentünk neki. Továbbra is helyzeteket alakítottunk, de az utolsó passzok nem voltak annyira jók és élesek, hogy még egy gólt tudjunk rúgni. A Tiszafürednek egy jól felépített támadásból sikerült egy beadást produkálni, amelyikből gólt szereztek. Mindenképpen meg kell dicsérni a csapatunkat, mert iszonyatosan sok energiát tettek bele a meccsbe. Továbbra is veretlenek vagyunk a bajnokságban.

További eredmények

Kisvárda II.–Gyöngyösi AK 1–0 
DVSC II.–Eger SE 1–1
Újpest II.–Sényő 5–3
REAC– DEAC 1–2
Salgótarjáni BTC–DVTK II. 1–2
Karcag–Putnok 2–3
Tiszaújváros–Cigánd 0–0

A bajnokság állása
Forrás: MLSZ

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában