Kézilabda

2023.08.14. 11:43

Az FC Hatvan nem indít felnőtt csapatot

Az FC Hatvan képviselői érdeklődésünkre nem kívántak nyilatkozni, ugyanakkor a Heves Vármegyei Kézilabda Szövetség (HMKSZ) részére eljuttatott levélből kiderül: a 2023/2024-es szezonban a szakosztály szünetelteti a felnőttcsapat működését.

Sike Károly

Nem tudni, hogy Pápa János (balról) és Sándor Roland milyen irányt vesz

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Az FC Hatvan együttese edzőként Pápa János irányításával a 2021/2022-es szezonban újoncként bronzérmet szerzett a BAZ-Heves vármegyei férfi bajnokságban. Az idei pontvadászatot már ezüstérmesként zárta a gárda, s tavasszal még annak a lehetősége is felmerült, hogy a csapat a 2023/2024-es szezont az NB II.-ben kezdhesse.

Az előkészítő munka azonban valahol megbicsaklott, ugyanis az egyesület szakosztály-vezetője, Havassy Kálmán a napokban levelet juttatott el a Heves Vármegyei Kézilabda Szövetséghez, amelyben azt írja: "az FC Hatvan kézilabda-szakosztálya a 2023/2024-es bajnoki szezonban nem indít felnőtt férfi csapatot sem az NB II.-ben, sem pedig a BAZ-Heves megyei bajnokságban. A szakosztály csak utánpótlás-csapatok versenyeztetését tervezi."

Arról, hogy pontosan mi vezetett a döntéshez nincs információ, a Zagyva-parti klub részéről ugyanis nem kívántak nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában