Fallabda

2024.03.27. 20:28

Egri Squash SE: érmet ért a BaluTurbo parádés hajrája

A 2023/24-es bajnoki évben három osztályban voltak érdekeltek az Egri Squash SE együttesei a Magyar Fallabda Csapatbajnokságban. A végeredmény nem várt jó helyezést is hozott.

Bódi Csaba

Karanyicz Balázs (jobbról) érmes helyig vezényelte csapatát

Forrás: Egri Squash SE

Lássuk a meglepetést! A IV. osztályban szereplő BaluTurbo Egri Squash SE néven szereplő gárdas bravúros hajrával rukkolt ki az utolsó fordulóban. A maximálisan megszerezhető kilenc pont bajnoki bronzérmet jelentett a Karanyicz Balázs vezette, Gulyás Bence, Welesz Balázs, Kovács Balázs, Hegyi Dániel és Gulyás István alkotta gárdának, amelyet csak az aranyérmes Hajdúszoboszló SE és a második Csé Team Labda Egylet II. előzött meg.

A klub Anico Készházak-Egri Squash SE nevű alakulata az ezúttal is a I. osztályban vitézkedett. A Boros Dávidot nélkülöző együttes 5. helyezése azt vonta maga után, hogy a csapat a következő idényben is a legjobbak között szerepelhet.

„Köszönjük a Juhász Áron, Kis-Máté Csenge és Kovács Balázs összetételű gyöngyösi triónak a harcos hozzáállást, míg egri juniorunk, Vida Benjaminnak fiatal kora ellenére fix csapattagá nőtte ki magát” – szerepel az ESSE beszámolójában.

A Miskolc Team ESSE csapata a III. osztályban igyekezett örömjátékot játszani, ami néha több, néha kevesebb sikerrel jött össze. A miskolci fiúk (Zékány Péter, Nagy Péter, Szabó Attila, Kék Tamás, Csüri Antal) bíznak abban hogy jövőre is harmadosztályban folytathatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában