Vízilabda

2024.05.08. 20:20

Digi-Eger: a harmadik meccs dönt a bronzéremről

Az Eger Dunaújvárosban, a Dunaújváros Egerben nyert, így a harmadik mérkőzés dönt a bronzéremről az egyik fél második győzelméig tartó párharcban.

Heol.hu

Vasárnap újból nekiveselkednek az egri nők

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A női OB I. 3. helyéért kiírt rájátszásának második mérkőzésén: 

DIGI-EGER–DUNAÚJVÁROSI FŐISKOLA VE 6–7 (1–1, 0–1, 4–3, 1–2)
Eger, Bitskey Aladár Uszoda, 500 néző. V.: Ádám F., Rubos K.
EGER: Torma L. – Szilágyi D. 3, Borsi I., Parkes 1, Belorio 1, Bódi F., Szellák. Csere: Sóti L., Katona Zs., Weston 1, Lendvai N., Pogonyi B. Edző: dr. Sike József
DFVE: Maczkó L. – Dobi D. 4, Horváth B., Mahieu 1, Szabó N., Garda K., Sümegi N. Csere: Jonkl Cs., Kardos L., Kardos D., Somogyvári L. 2, Pál R. Edző: Vad Lajos
GÓL–EMBERELŐNYBŐL: 8/1, ill. 10/4.
ÖTMÉTERESBŐL: 1/1, ill. –.
KIÁLLÍTVA (VÉGLEG, CSERÉVEL): Katona Zs. a 30. percben.
A harmadik negyed elején már 3–1-re vezetett a Dunaújváros, de Szilágyi Dorottya duplájával és Eve Weston találatával öt perc alatt fordított az Eger. Itt azonban megtört a lendület, s a DFVE ismét előnybe került. A hajrában felváltva estek a gólok, a vendégek győztes találatát egy perccel a vége előtt Somogyvári Lili szerezte.

DR. SIKE JÓZSEF: – Az első meccset mi nyertük, a másodikat a Dunaújváros. Két azonos képességű csapatról beszélünk, ami azt jelenti, hogy vasárnap az nyer, aki jobb formában ébred!
VAD LAJOS: – Minden szép és jó. Óriási csata volt a vízben, nagyon jól felkészített Egert sikerült legyőzni. A vasárnapi meccs után nagyon mélyről jöttünk vissza, nagy fegyverténynek tartom, hogy versenyben maradtunk a bronzéremért, ami egy ki-ki meccsen dől el..
A PÁRHARC ÁLLÁSA: 1–1.
KÖVETKEZIK: Dunaújvárosi FVE–Digi-Eger, május 12., vasárnap.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában