Labdarúgás

2024.05.05. 20:29

Eger SE: a helyosztó meccsen a DEAC felé billent a mérleg nyelve

Két, a játéknap előtt minden mutatóban egyező csapat találkozott egymással az NB III. Északkeleti csoportja 27. fordulójának egri meccsén, ahol a DEAC szerezte meg a pontokat és tartotta meg az 5. helyet.

Bódi Csaba

Tochukwu és Juhász párbaját az egri védő piros lappal veszítette el

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

EGER SE–DEAC 1–2 (0–1)

Eger, Szentmarjay stadion, 150 néző. V.: Drabon Barnabás (ifj. Imrő, Szilágyi Zs.).
EGER: Bukrán – Balázs P., Juhász G., Nagy Á. (Juhász Á., 73.) – Almomani, Zvara, Géringer (Hegedűs D., 84.), Oláh B. (Gíber, 73.), Farkas G. (Debreczeni, 46.) – Sós (Kispál, 46.), Gyurkó. Vezetőedző: Lázok János.
DEAC: Ratku – Sándor T., Herczku, Korhut, Lakatos B. – Lénárt (Tomola, 89.), Papp G., Soltész, Tóth D. (Trencsényi, 46.) – Tochukwu (Vincze, 92.), Virág (Szabó L., 73.). Vezetőedző: Urbin Péter.

GÓL: Balázs P. (84.), ill. Virág G. M. (44.), Papp G. (81. perc), 
KIÁLLÍTVA: Juhász G. (Tochukwu lerántásáért) a 60. percben.
JÓK: Zvara, Balázs P., Bukrán, ill. Soltész, Papp G., Herczku.

LÁZOK JÁNOS: – Nem tudjuk átlépni a saját árnyékukat, mert amikor meg lehetne közelíteni a dobogót, akkor nem olyan gördülékeny a játékunk, mint amire szükség lenne. Ha visszaáll az ellenfél, akkor sajnos belelassulunk a rivális tempójába. miközben az edzésen sokkal jobban megoldják az ilyen helyzetet a játékosok. 

URBIN PÉTER: – Szoros mérkőzésen azt kaptuk az Egertől, amit vártunk. Hál' Istennek sikerült a hazaiak játékák elrontani, míg nekünk a kontrák jól sikerültek, így előnybe kerültünk. Utána több nagy helyzetük volt és igazából már hamarabb is lezárhattunk volna a meccset, de a végén egy pontrúgás után kaptunk egy gólt. A kidolgozott helyzetek alapján azt gondolom, hogy megérdemelten nyertünk.

Az Északkeleti csoport állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

KÖVETKEZIK: Sényő–Eger SE, május 12., vasárnap 17.00


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában