Labdarúgás

2024.05.05. 09:50

Nem bírtak egymással NB II.-es női csapataink

Négygólos mérkőzésen született döntetlen a női NB II. Keleti csoportjának 19. fordulójában lejátszott Heves vármegyei derbijén.

Heol.hu

Az egriek és a hatvaniak remiztek

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

EGER SE–FC HATVAN 2–2 (1–2)

Eger, Felsővárosi Sporttelep. V.: Kovács Attila (Balázs Cs., Varga-Seres).
EGER: Andor T. – Kóka B., Kota Sz., Gyöngy G. (Bartók J., 64.), Végh K., Polányi P. (Pifku V., 62.), Jakab Zs., Bíró P., Vig K., Végh D., Kovács N. Edző: dr. Vitányi László.
HATVAN: Cseszák V. – Libertényi A., Magócs B., Tóth A., Szél Zs., Gál E. (Borkó A., 84.), Bagó D., Sass V., Borsó K., Orosz E., Kókai K. Edző: Szabados György.

GÓL: Vig K. (2.), Végh K. (81.), ill. Szél Zs. (13.), Gál E. (25.).
JÓK: Végh D., Végh K., Vig K., ill. Szél Zs., Tóth A., Bagó D.
DR. VITÁNYI LÁSZLÓ: – Különböző okok miatt nagyon nem hiányzott nekünk ez a mérkőzés szombatra. Ettől függetlenül az első félidő katasztrofális volt. A második játékrész alapján mindenképpen megérdemeltük, hogy kiegyenlítsünk, de talán a győzelem sem lett volna ördögtől való gondolat. Gratulálunk újabb újoncunk, Bartók Jenni remek bemutatkozásához. Sok sikert a Hatvannak!

SZABADOS GYÖRGY: – Küzdelmes mérkőzésen a hazaiaknál volt többet a labda, de alapjában véve mi irányítottuk a játékot. Ha egy kicsit figyelmesebbek vagyunk, vagy pedig igazából odafigyelünk a lehetőségeinkre, a kontrákból sokkal többet kihozhattunk volna. Gratulálok a lányoknak, remekül álltak bele a mérkőzésbe!

A Keleti csoport állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

KÖVETKEZIK: Lőrinci Kitartás SE–Eger SE, május 10., péntek, 19.30. FC Hatvan–Újpest FC, május 12., vasárnap, 13.00

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában