Labdarúgás

2024.06.30. 19:41

Bélkő SE-Bélapát: már nem Horváth Tamás az edző

Más elképzelések szerint, más edzővel folytatja szereplését a Bélkő SE-Bélapát Heves vármegyei I. osztályú csapata.

Bódi Csaba

Horváth Tamás ismét csak az utánpótlára fókuszál a Bélkő SE-nél

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A 2023/24-es idényt a 13 együttest számláló mezőny 12. helyén zárták a bélapátiak. Az elnökként Bársony Dániel irányította klub vezetése ezt követően úgy határozott, új impulzusokra van szüksége a gárdának. Így aztán Horváth Tamás edzővel egyetértésben az a döntés született, hogy a tréner hátrébb lép egyet. 

Ez azt jelenti, hogy a nyári felkészülést már nem ő vezényli, azonban az utánpótlás-nevelésben továbbra is számítanak a tudására, a tapasztalatára és a hozzáértésére. A Heves Vármegye Labdarúgásért Díjjal tavaly kintüntett szakvezető négy ciklusban, már több mint tíz évet töltött a bélapátiak első csapatának kispadján, miközben helyi testnevelőként és edzőként évtizedek óta neveli a fiatal labdarúgókat. 

Arról egyelőre nincs hír, hogy ki lesz Horváth Tamás utódja, de nem számítana meglepetésnek, ha a meglévő értékekre támaszkodva a „borsodi vonal” erősödne, így hozva frissítést és új ingereket a játékoskeret számára.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában