Kispályás foci

2024.06.29. 20:36

Hollywood-kupa: a Tyetye Kaleta vitte a prímet

Az Ottasuna elleni csoportmeccsen elszenvedett vereséget követően diadalmenetbe kezdett a Tyetye Kaleta csapata. Nagy Lászlóék a 3. Hollywood-kupa döntőjében a Stáber Bau Kft. együttesét négygólos különbséggel győzték le.

Sike Károly

A Tyetye Kaleta játékosai (fehérben) a döntőig meneteltek

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A hatalmas hőség érezhetően megviselte a játékosokat. Azt azonban nem állíthatjuk, hogy a Tyetye Kaleta izzadságszagú győzelmet aratott a Stáber Bau elleni fináléban. Csóka Róberték végig irányították a játékot, a 33 éves támadó pedig góllal, gólpasszal vette ki a részét a sikerből.

– A nagy meleg ellenére is élveztük a tornát, kiélezett meccseket játszottunk, a csoportból való továbbjutásért is nagyon meg kellett dolgozni. A döntőre már eléggé elfáradtunk, de szerencsére nem remegett meg a láb – fogalmazott az aranycipős Csóka Róbert.

Azt már az esemény főszervezőjétől, Tóth Gábortól (Csita) tudjuk, hogy tizenhét csapat részvételével indult az egri Kemping Sporttelepen a 3. Hollywood-kupa. A mezőny négy csoportra osztva kezdte a küzdelmeket.
– Már a csoportmeccsek során is nagyon jó mérkőzéseket láthattunk, sok esetben szikrázó küzdelemben dőlt el a pontok sorsa – mondta el érdeklődésünkre Tóth Gábor. – A legjobb négy közé nem érdemtelenül jutott be a Tyetye Kaleta, a Stáber Bau, a Dodi-Balu és a Hollywood, az egész nap során valóban ezek a gárdák nyújtották a legjobb teljesítményt. A Tyetye Kaleta döntőben aratott sikere pedig teljesen megérdemelt. A dobogósok és a különdíjasok idén is értékes ajándékokkal térhettek haza.

A torna győztese jogot szerzett a Szabadföld Minifutball amatőr kupa döntőjében történő szereplésre. 

A 3. Hollywood-kupán a jótékony cél is jelentős szerepet kap. A helyszínen árusított hűtőmágnesek eladásából az Egri Szalaparti EGYMI és Kollégium Gyógypedagógiai Óvoda részére gyűjtöttek a szervezők. Emellett a Horváth Ferenc ,,Bufi” által licitre ajánlott Ferencvárosi TC 2023/24-es, a játékosok által dedikált meze is gazdára talált. A legfrissebb becslések szerint negyedmillió forint gyűlt össze.

A 3. Hollywood-kupa dobogósai

1. Tyetye Kaleta (Áll Martin, Nagy Bence Gergő, Béres Bence, Áll Dávid, Nagy László, Csörgő Gábor, Balog Bence, Szabó Levente, Csóka Róbert. Csapatvezető: Fodor Zoltán)
2. Stáber Bau Kft.
3. Dodi-Balu Kft.

Különdíjasok

Legjobb mezőnyjátékos: Zámbó Tibor (Stáber Bau Kft.)
Legjobb kapus: Áll Martin (Tyetye Kaleta)
Gólkirály: Csóka Róbert (Tyetye Kaleta)
Legszebb gól, Puskás Díj: Bálint Adrián (Dodi-Balu Kft.)
Legrutinosabb játékos, Nagy László Díj: Tóth József (Dodi-Balu Kft.)

A torna All Star-csapata
Áll Martin (Tyetye Kaleta) – Elia Grassi (Dodi-Balu Kft.), Jakab Ákos (Stáber Bau Kft.), Gáspár Milán (Hollywood), Zámbó Tibor (Stáber Bau Kft.), Csóka Róbert (Tyetye Kaleta)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában