Kispályás foci

2024.07.28. 12:05

Az egri Dodi Balu Kft. csapata Euro Cup-ra utazhat Bulgáriába

Az Európai Minifutball Szövetség (European Minifootball Federation, EMF) Euro Cup nevű rendezvényén képviselheti Magyarországot a Dodi Balu Kft. csapata, miután az egri gárda ezüstérmesként végzett a Szabadföld Minifutball Amatőr-kupa döntőjében.

Bódi Csaba

A Dodi Balu Kft. együttese ott lehet a Naposparton

Forrás: Beküldött fotó

A Csík Balázs vezette Dodi Balu gárdája (Balogh Csaba - kapus; Lónyai István, Tóth József, Briz Csongor, Molnár Richárd, Boros Olivér, Csík Márkó, Suha Balázs, Grassi Elia, Nagy Viktor, Csikos Márió) a 13 együttest felvonultató budapesti finálé C-csoportjában vereséggel kezdett (Chicago 1–4), majd győzött (Happy Bandur 4–1), később pedig döntetlennel zárt (Soproni RISE 2–2).

A kvartettből második helyen továbbjutott társulat a negyeddöntőben a szintén egri TyeTye Kft. csapatával találkozott. 

A rendes játékidő 1–1-es eredménye után hétméteres rúgásokkal 3–2-re Suha Balázsék léptek tovább. A legjobb négy között a martfűi PFF Szántó ellen fölényes egri siker született (5–0), majd az aranymeccsen a csoportban már legyőzött Happy Bandur 3–1-es győzelemmel vágott vissza Dodiéknak. 

Így a kupagyőztes inárcsiak és az ezüstérmes Dodi Balu Kft. szerzett jogott a szeptember 18–21. között a bulgáriai Naposparton (Sunny Beach) lebonyolítandó Euro Cup-n történő indulásra. Az ugyancsak egri Hollywood alakulata a Soproni RISE elleni 3–1-es vereséggel a negyeddöntőben búcsúzott a küzdelmektől.

A Fodor Zoltán irányította TyeTye Kft. csapata
Fotó: Vaszko Viktor / Forrás:  Minifutball Szövetség
A Tóth Gábor vezette Hollywood gárdája
Fotó: Vaszko Viktor / Forrás:  Minifutball Szövetség


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában