Kézilabda

2024.07.26. 15:37

Eszterházy SC: ötgólos vereség az első edzőmeccsen

A nyáron nyolc új játékossal erősített Eszterházy SC női csapata az ugyancsak NB I/B-s DVSC Schaeffler U20-as együttesét fogadta a nyári felkészülés első edzőmérkőzésén.

Sike Károly

Zsikó Zsanett (a labdával) is az új szerzemények közé tartozik

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Az egyetemisták új igazolásai közül Pusztai Petra, Dudás Dominika, Zsemberi Zóra, Zsikó Zsanett, Csáki Zsófi, Lévai Barbara és Orell Bettina is bemutatkozott, Bencsik Dorka Anna egészségügyi okok miatt nem léphetett pályára.

– A felkészülési időszak második hetében járunk – osztotta meg az egriek edzője, Farkas József. – Egyelőre azon dolgozunk, hogy az új játékosokat beépítsük és megtaláljuk azokat a páros kapcsolatokat, amelyekre építhetünk. Adódtak a mérkőzésen kifejezetten jó periódusaink is, miközben azt is látjuk, hogy miben kell előre lépni a folytatásban. Elégedett vagyok a teljesítménnyel, dolgozunk tovább, hogy a fejlődés töretlen maradjon.

A nyári első felkészülési mérkőzésen:

ESZTERHÁZY SC–DVSC SCHAEFFLER U20 25–30 (12–15)
Eger, Eszterházy-csarnok. V.: Győr Á., Hadas D.
ESC: Pusztai, Kozma, Mrkva (kapusok), Babinszky 4 (1), Bernát 1, Csáki Zs. 5 (1), Dudás D., Kiser 1, Lévai, Losonczi, Orell 1, Simon A. 8, Szentkeressy-Kovács 1, Zákányi 1, Zsemberi 1, Zsikó 2 (2)
KÖVETKEZIK: Eszterházy SC–Kisvárda Master Good SE, augusztus 2., péntek, 13.00.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában