Labdarúgás

2024.07.13. 16:05

FC Hatvan: 90 százalékban már kész a keret

Próbán lévő játékos továbbra is akadt az FC Hatvan csapatában, amely gárda a Pénzügyőr SE-nél már az első félidőben kialakította a számára kedvező eredményt.

Bódi Csaba

A hatvaniak (kékben) fogadhatták a gratulációt a meccs végén

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

– A mérkőzés elérte a célját, jó iramú meccsen, jobbára a mi akarunk érvényesült, a kapu előtt pedig nemcsak helyzeteket alakítottunk ki, de kétszer a hálóba is sikerült betalálni – értékelt a hatvaniak vezetőedzője, Zoran Szpisljak. 

A szombati délelőtti mérkőzésen mindkét csapat remek hozzáállással próbálta figyelmen kívül hagyni a hőséget. A vendégek részéről akadtak igazán szép pillanatok is, amelyek feltétlenül bizakodásra adhatnak okot a jövőre nézve. A szakvezető elmondása szerint a játékoskeret már 90 százalékban kész, a végleges állomány kialakítása a jövő hét második felében várható. Az FC Hatvan gárdája ötödik nyári összecsapásán harmadik győzelmét aratta.

Felkészülési mérkőzésen:

PÉNZÜGYŐR SE SE–FC HATVAN 1–2 (1–2)
Budapest, Kőér u.
HATVAN, 1. félidő: Menczeles – Kapitány, Szabó Sz., Nagy Zs., Petrezselyem, Karácsony, Mundi, Kitl, Burzi, Nathaniel, Zsuppán. 2. félidő: Hámori – Kovács A., Nagy Zs., Szabó Sz., Kovács D., Vince, Czibolya, Dinka, Bartos, Bakti, Retter. Vezetőedző: Zoran Szpisljak.
GÓL: Nathaniel, Burzi.

Az FC Hatvan nyári edzőmeccsei 

JÚNIUS
26., szerda, 17.00: Budafoki MTE (NB II.)–FC Hatvan 4–0
29., szombat, 10.00: Monor SE (NB III.)–FC Hatvan 1–2

JÚLIUS 
5. péntek, 10.30: FC Hatvan–Szolnoki MÁV (NB III.) 3–1
10. szerda, 17.00: FC Dabas (NB III.)–FC Hatvan 2–1
13., szombat, 10.00: Pénzügyőr (NB III.)–FC Hatvan 1–2
17., szerda, 17.00: FC Hatvan–Vasas II. (NB III.)
20., szombat, 11.00: Budaörs (NB III.)–FC Hatvan

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában