Kézilabda

2024.07.24. 11:56

Hevesi SE: dugába dőlt az osztályváltásra vonatkozó terv

– Nem sikerült megnyugtató módon megerősíteni a felnőttcsapatot, így az osztályváltásra vonatkozó korábbi elképzeléseink sajnos meghiúsultak – válaszolt érdeklődésünkre Steczina Zsolt.

Sike Károly

A Hevesi SE bajnoki címet szerzett a BAZ-Heves megyei férfi bajnokságban

Forrás: Beküldött fotó

A Hevesi SE szakosztály-vezetője júniusban arról számolt be, hogy a 2023/24-es BAZ-Heves vármegyei férfi bajnokságban aranyérmes Hevesi SE nekiveselkedne az NB II.-es pontvadászatnak, ám ehhez legalább 4-5 új játékosra lenne szükség.

– A csapat megerősítésére tett erőfeszítéseink hiábavalónak bizonyultak, felelőtlen döntést pedig nem szeretnénk hozni. Maradunk a megyei bajnokságban, már fel is vettem a kapcsolatot a szervező borsodiakkal, hogy informálódjunk a lehetséges mezőnyt illetően – fogalmazott Steczina Zsolt.

A Hanyi Travel Hevesi SE gárdája edzőként Scheili Zsolt vezetésével legutóbb a 2017/18-as szezonban játszott az NB II.-ben.

A nők megfogyatkoztak
A Hevesi SE női csapata ugyancsak a megyei bajnokságban szerepel a 2024/25-ös szezonban. A csapat azok után lépett vissza az NB II.-es pontvadászattól, hogy a gárda húzóemberei a nyáron elhagyták az egyesületet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában