Lovasok

2024.07.08. 09:59

Országos versenyen remekelt a Szilvásváradi Állami Ménesgazdaság

A Nemzeti Lovardában megrendezett országos minősítő versenyen a ménesgazdaság 4 lova is dobogós helyezést ért el.

Heol.hu

Június 29. és 30. között a Szilvásváradi Állami Ménesgazdaság díjlovasai eredményesen versenyeztek a Nemzeti Lovardában megrendezett országos minősítő versenyen, közölte a ménesgazdaság.

– Mikó Tamás ménesmester és Maestoso XXXIII-31 a szombati Intermediate II. versenyszámban 2. helyezést értek el, a vasárnapi Nagydíjban 1. helyen végeztek, 65,181 százalékos eredménnyel. A hétéves Conversano XXVIII-37 és Mikó Tamás nehézosztályban versenyzett, ahol első nap licenszkategóriájukban 3. helyezést értek el, a második napon a Fiatal Lovas Egyéni feladatban magabiztos lovaglással nyerték meg a versenyszámot, 66,422 százalékos teljesítménnyel – ismertették.

Arról is beszámoltak, hogy Rácz Zsófia és Siglavy Capriola XVI-24 licensszerző programokban mindkét nap kiegyensúlyozott programokat bemutatva, 66 százalékos eredményekkel összesített 3. helyezést értek el a 15 fős mezőnyben. A Magyar Honvédség kötelékében szolgáló Pénzes Levente hadnagy és Conversano XXVIII-42 először versenyeztek FEI 5 éves fiatal ló kategóriában, ahol 71,4 és 73,4 százalékos eredménnyel a hatéves lovak kategóriájában első helyen végeztek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában