Labdarúgás

2024.07.20. 21:42

Tarnaörsön nyolcgólos meccsen emlékeztek Csomor Öcsire

Már a 3. percben megszületett az első gól az egriek tarnaörsi vendégjátéka során, ahol a 2x40 perces öregfiúk mérkőzéssel (is) emlékeztek a helyi egylet hajdani labdarúgójára.

Bódi Csaba

A tarnaörsiek (balról) és az egriek a kezdés előtt közös csoportképre is összeálltak

Forrás: Bódi Csaba/Heves Megyei Hírlap

Csomor András „Öcsi” a második olyan labdarúgó, akinek neve szerepel a klubépület falán. Az FTC elleni tavalyi pályanévadó alkalmával Bodonyi László emléktábláját is felavatták az örsiek, akik Peredi Tivadar és Danyi Sándor vezetésével idén emléknap keretében tisztelegtek a helyi futballélet egykori jeles képviselői előtt. 

A múlt felidézése szenior-meccset is magában foglalt, ahol az egriek Szabó András „Zsuzsi” vezetésével játszottak a házigazdák ellen. A futballt nemcsak nyomokban felvonultató találkozón nagyon elhúztak a fiatalabb hazaiak, így hiába hajráztak jól a vendégek csak közelebb kerültek a Tarna-partiakhoz, egyenlíteniük nem sikerült.

Barátságos öregfiúk mérkőzésen:

TARNAÖRS–EGER 5–3 (3–0)
Tarnaörs, Bodonyi László Sportpálya. V.: Göcző Zsolt (Göcző L. Gyetvai E.).
TARNAÖRS: Menyhárt – Peredi T., Csomor A., Csomor Sz., Pető P., Kiss G., Farkas G., Száraz, Lőcsei Zs., Szabó Gy., Báder J. Csereként: Rézműves P., Bodonyi J., Esvég I., Danyi S., Lőcsei J.
EGER: Tiszolczki – Korsós, Aux, Bánka, Erdélyi, Nyilas, Várkonyi, Ágó, Pápai, Szabó A., Váradi E. Csereként: Szabó F., Szilágyi S., Csóka P., Rabi.
GÓL: Szabó Gy. 2, Farkas G., Száraz R., Csomor Sz., ill. Pápai 2, Váradi E. 

A Tarnaörsi Öregfiúk csapata 
Forrás: Bodonyi Patrik
Az Egri Öregfiúk csapata
Forrás: Bódi Csaba/ Heves Megyei Hírlap

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában