Labdarúgás

2024.08.21. 20:24

Gyöngyöshalászon Baranyi billentette a mérleg nyelvét a herédiek javára

A házigazda halásziaknak még 11-esből sem ment a gólszerzés a Heves vármegyei I. osztály 2. fordulójának este véget ért mérkőzésén a Heréd LC-vel szemben.

Heol.hu

Baranyi Richárd (jobbra) három pontot jelentett a HLC-nek

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

GYÖNGYÖSHALÁSZ SE–HERÉD LC 0–1 (0–1)

Gyöngyöshalász, 80 néző. V.: Németh Szabolcs (Derda J., Nagy F.).
GYÖNGYÖSHALÁSZ: Halasi Á. – Szilágyi N., Szabó T., Szabó V. (Tajti B., 57.), Danyi P., Tóth M., Bartha Cs., Balog B. (Szabó Cs., 57.), Horváth P. (Lovag M., 78.), Gulyás K., Csillik K. (Bakó P., 90.). Edző: Labancz Róbert.
HERÉD: Pászti A. – Zsámboki Á., Szegedi T. (Bognár B., 84.), Szabó B., Baranyi R., Tóth O., Székesi Á., Németh Sz. (Bazsó D., 39.), Bolbás M., Szőllősi F. (Czakó B., 94.), Petrezselyem T. Edző: Német Gyula.
GÓL: Baranyi R. (45.).
JÓK: senki, ill. mindenki.

LABANCZ RÓBERT: – Az első félidőben vezetni kellett volna, de egy jól eltalált szabadrúgással hátrányba kerültünk. A második játékrész küzdelmes csatát hozott, de még büntetőből sem tudtunk kiegyenlíteni.
NÉMET GYULA: – Az elmúlt időszakomra gondolva Heves vármegyei rangadóra érkeztünk. Tudtam, hogy még nem vagyunk kész, így még édesebb a győzelem. Sok sikert a Halásznak!

Később

19.00: Lőrinci VSC–Energia SC Gyöngyös
19.00: Hevestherm-Hevesi LSC–Maklári SE

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában