Labdarúgás

2024.08.23. 19:53

Gyöngyösi AK: egy szinttel lentebb sem kínálják tálcán a pontokat

Már csak két csapat rendelkezik hibátlan mérleggel a Heves vármegyei I. osztály öt nap alatt rendezett első két játéknapja után. Közülük a 3. fordulóban a hevesiekre vár nehezebb feladat Gyöngyösön, míg a herédiek a besenyőtelkiek ellen gyarapítanák pontjaikat.

Bódi Csaba

Szentannai Martin sokat tehet a gyöngyösiek eredményességéért

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Szombat, 17.00:

GYÖNGYÖSI AK (9.)–HEVESTHERM-HEVESI LSC (1.)
Gyöngyös, Kömlei Károly Sporttelep. V.: Derda József (Derda N. K., Pápista).
A gyöngyösiek nem csak sejtették, tudták is, mi vár rájuk Egerszalókon, ezzel együtt sem kerülték el a vereséget a szerdai vendégjáték során. Az NB III.-ban szerzett tapasztalatnak nyilván meg lesz majd a haszna, ám az is bizonyos, hogy egy szinttel lentebb sem kínálják tálcán a pontokat. Különösen igaz ez az aktuális ellenfelet jelentő hevesiekre, akik eddigi mindkét meccsüket megnyerve, kellő önbizalommal lépnek pályára a GYAK-nál. A fiatal házigazdák most megmutathatják, milyen potenciál rejlik bennük.

MAKLÁRI SE (8.)–LŐRINCI VSC (6.)
Maklár, Adler Sándor Sporttelep. V.: Németh Szabolcs (Németh M., Oancz).
Keserű pirulát nyeltek le szerdán Hevesen a makláriak (1–5), ahogy csalódottan vonulhattak le a játéktérről a lőrinciek is, akik házigazdaként kaptak fájó pofont az Energia SC-t vendégül látva (0–1). Innen kell most felállni, és a győzelem gyógyírt jelent a sebekre. A kérdés, hogy ez melyik gárdának sikerül.

ENERGIA SC GYÖNGYÖS (7.)–JÁZMIN ÚT-VÁMOSGYÖRK (10.)
Gyöngyös, Sport út. V.: Panyi Kristóf (Törtei, Petz).
A hazaiak bravúrt hajtottak végre a Lőrinciben elért 1–0-s sikerrel, ám hiba lenne azt hinni, hogy ezek után az újonc györkiekkel szemben már könnyebb lesz minden. A vendégekben ugyanúgy benne van a meglepetés, ahogy az ESC-ben volt (és ki is jött) szerdán.

MARSHALL-ASE (5.)–GYÖNGYÖSHALÁSZ SE (4.)
Andornaktálya. V.: Juhász Sámuel (Pádár, Forgó).
Gyorsan kiköszörülte a Lőrinci VSC ellen a bajnoki rajton elszenvedett hazai csorbát (0–1) az andornaktályai gárda. A Vámosgyörkön hét közben elért 4–3-as győzelem jó alapot adhat a gyöngyöshalásziak ­ellen, akik a Heréd LC-től ­elszenvedett otthoni vereséget követően készülnek a javításra.

HERÉD LC (2.)–BESENYŐTELEK SC (11.)
Heréd, Markó Ferenc Sporttelep. V.: Lucián János (Mencsik, Csathó).
Német Gyula edző azt monda, még nem kész a csapata, ettől függetlenül eddig kettőből kettő a győzelmek száma a HLC-nél. A hazai piros-fehérek hat ponttal, kapott találat nélkül, 3–0-s gólkülönbséggel fogadják az eddigi egy mérkőzésükön 5–1-re kikapott besenyőieket. A vendégek a szerdát szabadnappal tölthették, így volt bőven idejük rápihenni (vagy rákészülni) az újabb próbatételre.

A bajnokság állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

Szabadnapos: Egerszalók SE (3.).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában