Kézilabda

2024.08.02. 11:32

Hatvani KSZSE: nyáron is nagy volt a jövés-menés

Kilenc játékos távozott és ugyanennyi érkezett a nyári időszakban a Hatvani KSZSE női csapatához. Az edzőként Soós Péter vezette együttes idén is szeretne markáns szereplője lenni az NB II.-es mezőnynek.

Sike Károly

A szakmai munkáért továbbra is Soós Péter felel

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A 2023/24-es szezonban 26 játékos lépett pályára hatvani színekben közülük már csak hatan tagjai az idei keretnek. A télen 11 kézilabdázó távozott és nyolc érkezett, míg a nyári időszakban a kilenc távozó helyére ugyanennyi új játékos érkezett.

– A személycseréket követően bízom benne, hogy mielőbb csapattá érik a társaság és idén is markáns szereplői leszünk az NB II.-es mezőnynek – fogalmazott Soós Péter. – A szeptemberi bajnoki rajtig öt edzőmérkőzést játszunk, ezek jó lehetőséget kínálnak arra, hogy összecsiszolódjon a társaság. A kerethez az elkövetkezendő időszakban még egy balszélső csatlakozhat.

A nyáron új játékosként Pompor Anikó, Kaposvári Anita, Tutti Kata, Pánczél Petra (mind Euronovex USE), Pál Izabella, Szabó Flóra (mindkettő Kállósemjéni SZSE), Fehér Virág, Markos Réka (mindkettő Szendendrei NKE) és Fehér Laura Sarolta (Szigetszentmiklós NKSE) csatlakozott, míg a távozók listáján Balogh Panna, Bárány Panna, Benke Dorottya, Kostyalik Vivien, Majoros Eszter, Nagy Alexandra, Szarvas Regina és Túri Csenge Erzsébet neve szerepel.

Ők tizenöten, a HKSZSE jelenlegi kerete

KAPUSOK: Fehér Virág (Szentendrei NKE), Pompor Anikó (Euronovex USE), Csikós Csnege
JOBBSZÉLSŐK: Szabó Flóra (Kállósemjéni SZSE), Pánczél Petra (Euronovex USE)
JOBBÁTLÖVŐK: Sáfrán Boglárka, Zsikla Gréta
IRÁNYÍTÓK: Molnár Nikolett, Pál Izabella (Kállósemjéni SZSE)
BEÁLLÓK: Tutti Kata (Euronovex USE), Fehér Laura Sarolta (Szigetszentmiklós NKSE), Bense Hanna
BALÁTLÖVŐK: Kaposvári Anita (Euronovex USE), Markos Réka (Szendendrei NKE)
BALSZÉLSŐK: Baranyi Zsófia

A Hatvani KSZSE a 2023/24-es szezonban a C-D felsőházi rájátszásban az ötödik helyen végzett. A Zagyva-parti gárda 26 mérkőzésen 13 győzelmet aratott.

Bárány Zsolt az FC Hatvannál vállal szerepet
Hét év után távozik a Hatvani KSZSE kötelékéből Bárány Zsolt. Az 59 éves szakember a városi rivális FC Hatvannál vállal szerepet, ahol a ifjúsági fiú csapat és az újjáalakuló felnőtt együttes edzőjeként tevékenykedik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában