Labdarúgás

2024.08.16. 09:06

Heves vármegyei I. osztály: érmesek csatáznak a nyitányon

Tizenegy csapattal a mezőnyben rajtol a Heves vármegyei I. osztályú bajnokság 2024/25-ös szezonja. A legutóbbi kiírás ezüst- és bronzérmese már a nyitányon egymásnak feszül. Íme az 1. forduló menetrendje.

Heol.hu

A forduló rangadóját Andornaktályán játsszák

Forrás: MW

Szombat, 17.30:

MARSHALL-ASE–LŐRINCI
Andornaktálya. V.: Mencsik László (Németh M., Oancz K.)
A tavalyi bronzérmes Marshall-ASE edzője, Kovács Zsolt úgy fogalmazott: sikerült együtt tartani gárdát, mi több, három új játékos érkezése már biztosra vehető. 
– Nagy Norbert, Bakondi Bálint és Gere Dániel csatlakozott hozzánk, de könnyen lehet, hogy a sor folytatódik – jelentette ki a szakember. – Továbbra is a közösség erejében hiszünk, ami idén is magasra repítheti az együttest. Tiszteljük a Lőrinci VSC eredményeit, de egyértelműen a győzelem reményében lépünk pályára, ami löketet adhat a folytatásra. Kimondhatjuk, a 2024/25-ös szezonban is a dobogóért versenyzünk.
– Miközben a védelemből Gál Szabolcs és Gohér Gergő távozott, a középpályán továbbra is számíthatok a meghatározó játékosokra, a támadójáték pedig Fellner Krisztofer, Fekete Viktor és Fodor Balázs érkezésével erősödhet – fogalmazott a legutóbbi ezüstérmes LVSC edzője, Gulyka Zsolt, megemlítve néhány nevet a nyári személyi változásokat tekintve. – A tervezett munkát elvégeztük, így bizakodva várjuk az andornaki nyitányt, ahol Molnár Erik, Zöldi Dániel és Oláh Ádám eltiltás miatt nem léphet pályára. Idén is a minél fényesebb érem reményében vágunk neki a szezonnak.

Az 1. forduló további párosítása

MAKLÁR–EGERSZALÓK
Maklár, Adler Sándor Sporttelep. V.: Harnos Csaba (Juhász S., Rézműves F.)

ENERGIA SC GYÖNGYÖS–HEVESTHERM-HEVESI LSC
Gyöngyösi Energia SC Sporttelep. V.: Pádár Szabolcs (Forgó Zs., Motsidlovszky A.)

HERÉD–JÁZMIN ÚT-VÁMOSGYÖRK
Heréd, Markó Ferenc Sporttelep. V.: Orosz Fruzsina (Csathó Zs., Titz P.)

BESENYŐTELEK–GYÖNGYÖSHALÁSZ
Besenyőtelek, Dr. Vass Géza Sporttelep. V.: dr. Lendvai Gábor (Kocsis J., Derda N.)

SZABADNAPOS: Gyöngyösi AK

Kettő csapat jött, három ment
A megyei elitben új csapatként szerepel a Nemzeti Bajnokságtól egy év múltán búcsúzott Gyöngyösi AK, valamint a Heves vármegyei II. osztály aranyérmesként magasabb szintre lépő Jázmin út-Vámosgyörk. Az előző szezont a 11. helyen záró Eger SE II. csapata megszűnt, míg a Bélkő SE-Bélapát (12.) hét év múltán a II. osztályba nevezett, ahová követte az újoncként sereghajtóként végzett Petőfibánya (13.). 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában