Kispályás foci

2024.08.19. 18:33

Hevesen is nagyon szerették Oláh Norbertet

Nemcsak a résztvevő csapatok, hanem a hozzátartozók és népes közönség is megtisztelte jelenlétével a 3. Oláh Norbert-emléktornát Hevesen.

A tornagyőztes Hevestherm-Hevesi LSC öregfiúk csapata

Forrás: Besenyei Klára

A hevesiek tavalyi győztesként vállalták a vendéglátó szerepet, ám nem csak házigazdaként, hanem a pályán is kitettek magukért. A Ficsór András, Ducsai József, Nász Norbert, Besenyei Ferenc, Besenyei Zsolt, Somodi Krisztián, Lovas Norbert, Lakatos Gergő és Lajer Mihály alkotta gárda két győzelemmel és egy döntetlennel, veretlenül végzett az élen, megvédve ezzel tavalyi címét. 

Az 1x20 perces mérkőzéseken a 2022. márciusában, daganatos betegség következtében, életének 43. elhunyt Oláh Norbertre emlékeztek a megjelentek. A hajdani támadó egykori csapatai közül három öregfiúk csapat (Hevestherm-Hevesi LSC, Besenyőtelek SC, Füzesabonyi SC) és Oláh Norbert fiának, Somának a baráti társasága játszott egymással.

A Besenyőtelek SC csapata
Forrás: Besenyei Klára

– Igazi sportembert és kiváló labdarúgó ismertünk meg Norbi személyében, amikor nálunk futballozott. Örülök, hogy idén is ennyien összejöttünk és jó szívvel, barátsággal emlékezünk rá. Ezzel együtt akad hiányérzet bennem, de ez helyi probléma... – mondta Bettembuk József szervező.

A Báder János és Adamecz József vezette mérkőzések végén – ugyancsak szervezőként – Balázs Tihamér köszönte meg a támogatók (Tóth Tamás, Lovas Norbert, Bettembuk József) segítségét. A díjakat Kovács István alpolgármester adta át a csapatoknak és a különdíjasoknak.

– Minden elismerésem azoké, akik hozzájárultak a rendezvényhez, miközben a résztvevőkkel egyetemben mondhatom, hogy borzasztóan fáj a szívünk Norbi elvesztése miatt – emelte ki Balázs Tihamér.

Oláh Norbert síremléke előtt idén is lerótták a kegyeletüket a beseyőiek és a füzesabonyiak
Forrás: Besenyei Klára

A torna végeredménye:

1. Hevestherm-Hevesi LSC 7 pont
2. Soma és Barátai 4
3. Füzesabonyi SC 3 (8–13)
4. Besenyőtelek SC 3 (7–12)

Különdíjak
Gólkirály: Besenyei Ferenc (Hevestherm-Hevesi LSC)
Legjobb mezőnyjátékos: Ágó Ferenc (Besenyőtelek SC)
Legjobb kapus: Járdán Krisztián (Füzesabonyi SC)
Szervezői díj: Oláh Soma (Soma és Barátai) 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában