Labdarúgás

2024.09.07. 07:00

A Petőfibányai SK játékos-edzőjét motorbalesete után intenzív osztályon ápolják

A 45 éves labdarúgó, tréner és mindenek előtt családapa, Parádi János hozzátartozói kéréssel fordulnak az érte aggódók felé.

Bódi Csaba

Parádi Jánosért (balról) rengetegen aggódnak

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Mint sokan már tudjátok, Jancsit csütörtök reggel önhibáján kívül motorbaleset érte – szerepel a Petőfibányai SK korábbi elnöke, Dósa Johanna közösségi oldalán megosztott bejegyzésben.

Jelenleg is az intenzív osztályon van altatásban, állapota stabil. Jól esik, hogy sokan gondoltok rá, de kérünk mindenkit, hogy ne hívogassa a kórházat, mert senkinek nem adnak ki információt, és látogatni is csak a legközelebbi családtagokat engedik be, akiknek neve le van adva. Hagyjuk, hogy a kórház dolgozói a sok felesleges telefonkezelés helyett a munkájukra tudjanak koncentrálni. Köszönettel: gyermekei és családtagjai.”

Parádi János szeptember 5-én, csütörtökön  reggel fél hat körül a Selypet Petőfibányával összekötő úton munkahelyére tartott, amikor motorkerékpárjával – eddig tisztázatlan körülmények között – balesetet szenvedett. 

A forgalmas szakaszon szerencsére gyorsan rátaláltak, így viszonylag hamar elszállította a mentő a hatvani kórházba, ahol jelenleg is ápolják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában