Vízilabda

2024.09.16. 12:03

Dr. Ringelhann György-emléktorna: hibátlanul zártak az egri lányok

Százszázalékos mérleggel nyerte a Dr. Ringelhann György-emléktornát a Digi-Eger gyermekcsapata. A négy együttes részvételével rendezett kétnapos lány felkészülési tornának a dr. Bárány István Sportuszoda adott otthont.

Heol.hu

A tornagyőztes Digi-Eger lány csapata

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Az anyai örömök elé néző Nagy-Pócsi Bianka utoljára vezette az idei évben a Digi-Eger csapatát, a folytatásban Sallai Bea veszi át a szakmai munka irányítását.
– Szeretném megköszönni a lányoknak a közös munkát, rengeteg élménnyel lettem gazdagabb – fogalmazott a szakember a klubhonlapnak. – Ilyen összeállításban még sosem játszott a csapat, de összeszokatlanság ide vagy oda, a játékosaim aranyéremmel a nyakukban fejezték be a viadalt.

A 2010-11-es születésű lányokból álló csapatok számára remek felkészülési lehetőséget kínált a Dr. Ringelhann György-emléktorna a két hét múlva rajtoló országos gyermekbajnokség küzdelmeire. A házigazda Digi-Eger mellett a BVSC-Zugló, a Győr VSE és a Szegedi VE alkotta a mezőnyt.

Eredmények

Digi-Eger–BVSC-Zugló 10–8
Győr VSE–Szegedi VE 20–14
Digi-Eger–Szegedi VE 28–7
Győr VSE–BVSC-Zugló 4–17
BVSC-Zugló–Szegedi VE 22–4
Digi-Eger–Győr VSE elmaradt
Bronzmérkőzés: elmaradt
Döntő: Digi-Eger–BVSC-Zugló 13–11

A Dr. Ringelhann György-emléktorna végeredménye

1. Digi-Eger (Lakatos Szonja, Simon Loretta, Szabó-Medve Laura, Szabó Lotti, Rónai Kíra, Fajcsák Zorka, Ridzyk Vivien, Potor Viktória, Székely Lilla, Habzsánszky Petra, Nagy Brigitta, Szilágyi Réka, Csőke Bodza, Jakubik Dalma, Molnár Fruzsina, Kacsó Hédi)
2. BVSC-Zugló
3. Szegedi VE
4. Győr VSE

Különdíjasok

Legjobb játékos: Zsoldos Rebeka (BVSC-Zugló)
Legjobb kapus: Lakatos Szonja (Digi-Eger)
Gólkirálynő: Fajcsák Zorka (Digi-Eger)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában