Labdarúgás

2024.09.07. 17:33

Eger SE: Kecskeméten Bukta jelentette a különbséget

A Salgótarjáni VSE után a Kecskeméti LC együttesét is magabiztosan győzte le az Eger SE női csapata, amely két forduló után 13 rúgott és egy kapott góllal áll a NB II. Keleti csoportjának tabelláján.

Heol.hu

Az egri nők maguk mögött hagyták az ellenfelet

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A női NB II. Keleti csoportjának 2. fordulójában:

KECSKEMÉTI LC–EGER SE 1–5 (0–3)
Kecskemét, NJE-GAMF Kecskemét. V.: Medovarszki János (Zahorán J., Mákos G.).
KECSKEMÉT: Illés M. – Zsoldos Zs. (Dóka H., 80.), Tóth R., Jakab L., Bertalan L., Vígh D., Kis L., Tóth Sz., Sándor E. (Györe P., 71.), Horváth H., Szőllősi L. Edző: Szabó Erika
EGER: Bognár Zs. – Kota Sz., Gyöngy G. (Nagy D., 55.), Végh K., Fazekas V. (Kóka B., 55.), Pintér P. (Pifku V., 55.), Pócs R. (Szél Zs., 55.), Bíró P., Hegedűsné Vig K., Végh D., Bukta N. Edző: dr. Vitányi László.

GÓL: Szőllősi L. (70.), ill. Bukta N. (1., 15., 20., 81.), Végh K. (60.).
JÓK: senki, ill. Hegedűsné Vig K., Bukta N., Pócs R.
DR. VITÁNYI LÁSZLÓ: – Kicsit szomorú vagyok, hogy nem sikerült 90 percig azt a játékot nyújtani, amit valójában tudunk. A kecskeméti csapatban nagy potenciállal rendelkező együttest ismertünk meg és biztos vagyok benne, hogy okoznak még meglepetést a bajnokságban. Összességében a három pontért jöttünk, azt megérdemelten visszük haza, amihez gratulálok a csajoknak!
KÖVETKEZIK: Eger SE–FC Hatvan, szeptember 14., szombat, 18.00.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában