Labdarúgás

2024.09.07. 19:00

FC Hatvan: a hatgólos vereség előrelépést mutat

Második bajnoki mérkőzést is elveszítette az FC Hatvan női csapata, s ezúttal sem kerülte el a súlyos vereséget. Az újpesti 19–0 után a Nyíregyháza 7–1-re nyert Borkó Adriennék ellen.

Heol.hu

A hatvani nők ezúttal sem tudták elkerülni a súlyos vereséget

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A női NB II. Keleti csoportjának 2. fordulójában:

FC HATVAN–NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 1–7 (0–2)
Hatvan, Népkert Sporttelep. V.: Kalmár Petra (dr. Varga P., Rácz D.).
HATVAN: Erdélyi B. (Cseszák V., 46.) – Molnár A., André L., Juhász-Máró C. (Almási D., 85.), Barnoki V., Révész L., Kresák L. (Sulyok P., 46.), Besszer A. (Horváth L., 46.), Borkó A., Tóth M., Balázs Sz. Edző: Bánföldi Zoltán.
NYÍREGYHÁZA: Verdes R. (Sinka V., 73.) – Csábi B., Bodnár B. (Pekk P., 73.), Kocsis K., Hrinkó D., Novák P., Zsigó D. (Linzerbold D., 46.), Szalanics D. (Benedek K., 62.), Kovács K., Pekk L. (Rácz B., 46.), Kása K. (Kertész T., 62.).

GÓL: Tóth M. (55.), ill. Kocsis K. (19.), Kovács K. (21., 41., 64.), Szalanics D. (23.), Csábi B. (53.), Novák P. (81.).
JÓK: mindkét csapat játékosai dicséretet érdemelnek
BÁNFÖLDI ZOLTÁN: – Ennyi különbség volt a két csapat között. Sokat fejlődtünk a múlt héthez képest, már minőségben is jobban néztünk ki, a védekezésünk zártabb volt és a játékosok fegyelmezetten futballoztak. A második félidőben több helyzetet is kialakítottunk, s megszereztük az első gólunknak a bajnokságban. Megyünk tovább és igyekszünk fejlődni, mert a csapat egyre egységesebb.
KÖVETKEZIK: Eger SE–FC Hatvan, szeptember 14., szombat, 18.00.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában