Futsal

2024.09.17. 10:50

Energia SC: a pontvesztés ellenére is pozitív a kép

A tavalyi bajnok elleni döntetlennel kezdte bajnoki szereplését az ESC-DKV Industry Kft. csapata a férfi NB II. Keleti csoportjának 1. fordulójában.

Sike Károly

A gyöngyösi Csoszánszki Dávidékat (8) az utolsó pillanatokban gáncsolták el a vendégek

Forrás: Pesti József/Új Néplap

ENERGIA SC-DKV INDUSTRY KFT.–TISZAFÖLDVÁR SE 2–2 (1–1)

Gyöngyös, Dr. Fejes András Sportcsarnok. V.: Kovács Gábor (ifj. Imrő J., Frank V.)
ESC: Giák T. – Csoszánszki D., Titkó K., Nagy P., Besenyei F. Csere: Benke N., Balázs L., Fekete V., Gera D., Marosi J., Bihari D. Játékos-edző: Berkes László
A nyitányt a tavalyi bajnok elleni találkozó jelentette, ahol negyedóra játék után ugyan hátrányba került az ESC, de gyorsan jött az egyenlítés, majd a hajrában Fekete Viktor találatával a vezetést is átvették a hazaiak. A tiszaföldváriak egyenlítő gólja öt másodperccel a találkozó vége előtt született.
GÓL: Csoszánszki D. (16.), Fekete V. (38.), ill. Balla Z. (14.), Hevesi-Tóth T. (40.)

BERKES LÁSZLÓ: – Nagy várakozás előzte meg a találkozót. A szurkolók, a vezetőség és mi magunk is nagyon kíváncsiak voltunk, hogy az újjáalakuló csapat éles helyzetben mire lesz képes. Annak ellenére is pozitív a kép, hogy öt másodperccel a vége előtt kaptuk az egyenlítő találatot, mert az egész meccsen szervezetten és egységesen játszottunk. Lépésről-lépésre szeretnénk haladni.
KÖVETKEZIK: NNC Frogs Futsal Club–ESC-DKV Industry Kft., Lajosmizse, szeptember 23., hétfő, 20.00.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában