Labdarúgás

2 órája

FC Hatvan: a bravúrgyőzelem a listavezető otthonában

Négy nyeretlen mérkőzés után a listavezető DEAC ellen újra győzelemnek örülhetett az FC Hatvan. Az NB III. Északkeleti csoport 10. fordulójában Polgár Patrik találata döntött a pontokról.

Heol.hu

A hatvaniak győzelemnek örülhettek

Forrás: Pesti József/Új Néplap

DEAC–FC HATVAN 0–1 (0–0)

Debrecen, Debreceni Egyetemi AC Sporttelep. V.: Sveda Marcell (dr. Bencze A., Balogh B.).
DEAC: Tóth I. Dániel – Sándor T., Vincze Á., Korhut M., Lakatos B., Lénárt G. (Kónya M., 75.), Soltész J., Szabó L. (Papp G. B., 75.), Kelemen Zs. (Kun Á., 59.), Al-Sheraji R. (Tomola P., 59.), Tóth II. Dániel (Jankelics I., 71.). Edző: Urbin Péter.
HATVAN: Menczeles I. – Nagy Zs., Tóth O., Szabó Sz., Kitl K., Bartos N. (Herrich K., 88.), Burzi A. (Zsuppán D., 98.), Nathaniel, Vince A., Silimon L., Polgár P. Edző: Zoran Szpisljak.
GÓL: Polgár P. (73.).
JÓK: senki, ill. az egész vendégcsapat.
ZORAN SZPISLJAK: – Amikor olyan csapathoz megyünk, amely vezeti a bajnokságot, akkor három dolog kulcsfontosságú: a csapat mutassa meg a karaktert, legyen szervezett és türelmes. A meccset minden játékosom komolyan vette és ez elég volt a győzelemhez. Ha a későbbiekben is így játszunk, akkor még sok pontot fogunk szerezni.
KÖVETKEZIK: FC Hatvan–Putnok, október 13., vasárnap, 13.00. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában