Vízilabda

2 órája

Női Bajnokok Ligája: a CN Terrassa rutinja kamatozott

Spanyol ellenfelével szemben kilencgólos vereséget szenvedett a házigazda Digi-Eger a női Bajnokok Ligája D jelű selejtező-csoportjának nyitányán.

Heol.hu

Torma Lucáék még javíthatnak

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A vármegyeszékhelyiek az egyaránt olasz SIS Roma és a Pallanuoto Trieste, a spanyol CN Terrassa és a III. Kerületi TVE gárdájával szerepelnek azonos csoportban. A nyitányt jelentő Terrassa elleni találkozón nem termett babér dr. Sike József edző együttesének.

A négy nap során a csapatok körmérkőzéseket játszanak a Bitskey Aladár Uszodában, ezt követően alakul ki a csoport végső sorrendje. Az első két helyezett, valamint az öt csoport legjobb harmadikja jut be a legjobb 16 közé, ahol az öt kiemelt – köztük a magyar bajnok UVSE – is csatlakozik a nyolcaddöntős mezőnyhöz. A többi együttes a második számú európai kupasorozatban, az Eurokupában folytathatja szereplését.

A D-csoport csütörtöki mérkőzései:

DIGI-EGER–CN TERRASSA (spanyol) 10–19 (3–6, 1–4, 3–4, 3–5)
A GÓLDOBÓK: Lendvai N. 4, Szilágyi D., Szellák Cs. 2–2, Borsi I., Horváth L. 1–1, ill. Prats Rodriguez, Piralkova Coello 5–5, Dalmases Zurita 4, Nicholson, Ten Broek, Pena Carrasco, Gomez de la Puente, Houghton 1–1.
PALLANUOTO TRIESTE–SIS ROMA 9–11 (2–4, 0–1, 4–4, 3–2)

A további menetrend

OKTÓBER 4., PÉNTEK
18.30: Pallanuoto Trieste–III. Kerületi TVE
20.30: Digi-Eger–SIS Roma
OKTÓBER 5., SZOMBAT
10.00: CN Terrassa–Pallanuoto Trieste
12.00: III. Kerületi TVE–SIS Roma
18.30: Digi-Eger–Pallanuoto Trieste
20.30: III. Kerületi TVE–CN Terrassa
OKTÓBER 6., VASÁRNAP
11.00: CN Terrassa–SIS Roma
13.00: Digi-Eger–III. Kerületi TVE

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában