Kispályás foci

3 órája

Ostoros: Erdélyi Gabi itt volt velünk!

Nem emléktorna helyszínéül szolgált október 12-én Ostoros, hanem olyan öregfiúk rendezvénynek adott otthont a település műfüves pályája, ahol a szeptember 29-én tragikus hirtelenséggel elhunyt Erdélyi Gáborért futballoztak a részvevők.

Bódi Csaba

Az ostorosi öregfiúk rendezvény résztvevői mély együttérzéssel gondoltak az elhunytakra

Forrás: Beküldött fotó

Fordult a világ és fordult a nézet. Az „itt mindenki győztesnek számított” jelmondat helyett a „nagyon sokat vesztettünk” kijelentés vált időszerűvé, együttérző szavakkal, őszinte részvéttel és a nem túl távoli múltba tekintő közös emlékek felidézésével. Ezekből pedig jócskán akadt. A rendőrök, az ügyvédek, a dokik és az ostorosi öregfiúk tekintélyes múltra visszatekintő négyes tornája Erdélyi Gábor állandó szerepvállalásával zajlott éveken át. 

A pályán és meccsek közötti szünetben azonban szó sem esett alezredesi rangról, vagy bűnűgyek felderítésről, a játéktéren legfeljebb a labdát nyomozta Erdélyi sporttárs, ha csak éppen nem az ellenfél kapuja felé vezette a játékszert. 

A bőrgolyó ezúttal a házigazdák Köböl Tamás (kapus), Antal Lionel, Bajzáth Attila, File Sándor, Hegyi István, Korsós István és Várkonyi Péter alkotta csapatának engedelmeskedett a legjobban, akik három győzelemmel, kapott gól nélkül végeztek az élen.

A helyi szeniorokon túl szervezőként dr. Ivancsó Attila, Zakhar Tamás és Hangonyi Tamás tett ki ismét magáért. A hagyományosnak számító őszi rendezvény hangulatára ezzel együtt jelentős mértében rányomta a bélyegét, hogy az egri Főnix csapatának hajdani támogatója, Kovács Zoltán is itt hagyta az árnyékvilágot, így a gyász fokozott módon együttérzésre és elgondolkodásra késztette a mezőny tagjait. Ennek méltó módon eleget tettek az öregfiúk.

A kupagyőztes Ostoros Old Boys csapata
Forrás:  Beküldött fotó

Az Ostoros-kupa öregfiúk végeredménye

1. Ostoros Old Boys
2. Erdélyi Gábor csapata (előzőleg Police 107)
3. Főnix (ügyvédek)
4. Orvosok

Különdíjak
Legjobb kapus: Csőgér Tamás (Erdélyi Gábor csapata)
Gólkirály: Várkonyi Péter (Ostoros Old Boys)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában