Labdarúgás

6 órája

U12: nagyfügedi menetelés Nagyrédén

Mind a négy meccsét megnyerte a nagyfügediek csapata a Bozsik Intézményi Program U12-es korosztályának nagyrédei tornáján. Itt azonban nem áll meg a klub.

Bódi Csaba

A nagyfügediek mind a négy meccsüket megnyerték

Forrás: Beküdött fotó

– Hatalmas célokkal vágtunk neki a sorozatnak és egy vágyunk teljesült azzal, hogy bekapcsolódhattunk a szervezett futballkeretekbe – mondta Botos Ervin edző a Paulik György koordinátor által szervezett rédei rendezvényt követően. 

– Célunk, hogy a Bozsik Egyesületi Programban, később pedig a Heves vármegyei bajnokságban is tudjuk kamatoztatni a gyerekek tehetségét. Úgy gondoljuk, ott is van helyünk és reméljük, ez előbb-utóbb teljesül.

Botos Ervin a Bozsik Intézményi Programban Mága Csabával közösen képezi a gyerekeket és működnek együtt a Nagyfügedi Arany János Általános Iskolával, továbbá a helyi önkormányzattal. A jó kapcsolatért és a nyújtott segítségért Gál Gabriella igazgatónak és Ürmös István polgármesternek hálásak a trénerek.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában