Ingatlanbazár

2023.09.23. 06:52

A hét ingatlana: Erős kezdés, és Önre vár a befejezés!

Pétervásárán elkezdtek felújítani egy házat, a belső burkolatok még váratnak magukra, de a jó kezdésnek köszönhetően álomszép otthon válhat belőle. Nemcsak a ház maga rejt lehetőségeket, de a hatalmas telek és a környék is muníciót adhat egy kreatív elmének. Ha van Önben hajlandóság, vendégházzá is alakíthatja, hiszen a Bükki Nemzeti Park szomszédságában van.

Heol.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Heves megye, Pétervására, Budai Nagy Antal utcában eladó egy 2816 m2-es telken lévő, 110 m2-es családi ház. Az ingatlan falazata tégla és vályog, tetőszerkezetét cserép borítja. A ház felújítását elkezdték, külső nyílászáróit részben kicserélték, az otthon melegéről gáz-konvektorok gondoskodnak, de kályhával is lehet fűteni. Jelenleg még a belső burkolatok hiányoznak, így Csokra nem alkalmas, viszont a Falusi Csok-ot igénybe lehet venni rá. Az udvaron garázs biztosítja a gépkocsi tárolását. A kertben fenyőfák találhatók, fúrt kút biztosítja a kert öntözését.”...

További befeketésre is alkalmas házakat az ingatlanbazar.hu oldalán talál! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!