Közélet

2016.07.22. 15:45

Gyöngyösi lány is képviseli hazánkat az Európa szépe választáson

Gyöngyösi lány, Oldal Szintia nyerte el az Európa szépe magyarországi döntőjének a második helyét, azaz első udvarhölgy lett a múlt hétvégén Budapesten megrendezett Miss Europe Continental Hungary 2016 szépségversenyen.

HEOL

A verseny ideje alatt lezajlott egy internetes szavazás is melyet a gyöngyösi lány nyert meg, ezáltal közönségdíjas lett és megkapta a Miss Image alcímet is. Így Szintia is képviselni fogja hazánkat a novemberben Olaszországban (Perugiaban) megrendezésre kerülő Európa szépe választáson.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Fotó: Papp József
[/caption]

Szintia már több magyarországi versenyen is ért el dobogós helyezést, így remélhetőleg sikereket arat majd Olaszországban is, hiszen itt több hónapos felkészítést kapnak majd a lányok a magyarországi szervezőktől a Miss Europe Continental Hungary licensztulajdonosaitól, edzések, nyelvórák, fotózások stb.

Szintia már most több modellmunka megkeresést kapott, többek között a verseny egyik főszponzorának a Regina''s Desire-nek (ruha és bikini cég) a modellszerződését is.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Fotó: Prancz Ádám
[/caption]

Szintia bemutatkozása a Miss Europe Continental Hungary versenyen:

Oldal Szintia 18 éves. Gyöngyösön él. Iden érettségizett egy informatikai közepiskolában, továbbtanulását a gyöngyösi Károly Róbert Campuson szeretné folytatni. Az angol nyelvet közepszinten beszéli. Rendelkezik jogosítvánnyal. 3 éve modellkedik, hostesskedik és szépségversenyeken vesz reszt. Hobbija a tánc , amit 4 éve versenyszerűen csinál.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!