Kiállás

2024.07.04. 14:31

A Patrióták Európáért pártszövetség az emberek akaratát fogja érvényesíteni (videó)

„Elegük van az európai embereknek abból, hogy a brüsszeli rossz döntések árát, szó szerint, meg átvitt értelemben is, ők fizetik meg” – hívta fel a figyelmet Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a közösségi oldalára feltöltött videójában. A politikus a bejegyzésében hangsúlyozta, hogy a negatív bürokratikus döntések ellensúlyozására hívták életre a Patrióták Európáért pártszövetséget, amely az európai emberek akaratának, döntésének érvényt tud szerezni.

MW

Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója

Forrás: MTI

Fotó: Vajda János

„Elegük van az európai embereknek abból, hogy a brüsszeli rossz döntések árát, szó szerint, meg átvitt értelemben is, ők fizetik meg” – kezdi videójában Menczer Tamás, majd hosszan sorolta, milyen negatív következményekkel jár a rengeteg átgondolatlan határozat. „Mert oda van a béke, ugye háború van, oda van a biztonság, mert beengedték a bevándorlókat és oda van a versenyképesség, a gazdasági erősödés, fejlődés, mert az összes brüsszeli döntés az életszínvonalat rombolta” – húzta alá a kommunikációs igazgató.

Megtörténhetett volna a változás „rögtön a választás után, hogyha a magát jobboldalinak hazudó, valójában baloldali és háborúpárti Néppárt, Manfred Weber vezetésével nem csalta volna el a változást. Ők ezt elcsalták. „Magukat jobboldalinak hazudták, begyűjtötték a jobboldali szavazatok egy részét,” azonban nem a jobb, hanem a „balliberális oldallal” álltak össze – mondta Menczer, majd hozzátette: „ezért kellett létrehozni a Patrióták Európáért pártszövetséget, frakciószövetséget, politikai közösséget, hogy az európai emberek akaratának, döntésének érvényt tudjunk szerezni, és a változást el tudjuk kezdeni” – zárta szavait.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában