Botrány

21 órája

Magyar Pétert zavarta, hogy a volt barátnőjéről kérdezik, igyekezett leállítani a műsorvezetőt

A Tisza Párt elnöke szerda este az ATV Egyenes beszéd című műsorában reagált Vogel Evelin állításaira, azonban látszott, hogy zavarja a téma – derül ki a Magyar Nemzet cikkéből.

MW

Magyar Péter és korábbi barátnője, Vogel Evelin

Forrás: MW

Fotó: Havran Zoltán

Az Index.hu-n szerda reggel jelent meg egy interjú Vogel Evelinnel, Magyar Péter volt barátnőjével. A nő többek között arról beszélt, hogy politikai karrierje elején Magyarnak nem voltak konkrét tervei, „nem akart változást az országban”, a bosszú hajtotta, amiért kihajították korábbi állásaiból.

– Mélységes csalódás, hogy egy olyan ember, akinek megkértem a kezét, az elárul engem és elárulja a pártot – reagált Magyar Péter szerda este az ATV Egyenes beszéd című műsorában Vogel Evelin állításaira, amelyeket nagyrészt hazugságnak nevezett. 

A szerda esti ATV-s interjú során látszott, hogy Magyar Pétert zavarja a téma, és igyekezett leállítani a műsorvezetőt, mondván, ez az ügy nem országos jelentőségű. Vogel Evelinnel kapcsolatban azt a taktikát alkalmazta, hogy egyszer szeretettel beszélt róla, máskor pedig igyekezett lejáratni. 

Emlékezetes: Vogel szavaiból az derül ki, hogy Magyar először azt sem tudta, pontosan mit szeretne tenni frissen jött ismertségével, majd akkor kezdett el tudatosabban politizálni, amikor a nő bemutatta neki befolyásos ismerőseit.

Magyar erőszakos természete Vogellel való párkapcsolatában is visszaköszönt, a nő arról számolt be, hogy egy alkalommal dühödten nekiugrott, a kis híján tettlegességig fajuló vitában a nő – és gyermeke is – sírva fakadt. Vogel a politikussal kapcsolatban kiemelte: ő nem az, akinek látszik, és nem is mert válaszolni arra a kérdésre, hogy „kicsoda valójában Magyar Péter?”.

A teljes cikk ITT olvasható.

Volt felesége és exbarátnője is ugyanúgy írta le Magyar Pétert

Vogel Evelin az Indexnek minap adott interjújában jó néhány árulkodó részletet osztott meg volt párja, Magyar Péter személyiségéről, habitusáról is. Figyelemre méltó, hogy a beszámolója nyomán kialakult kép számos hasonlóságot mutat mindazzal, amit Varga Judit márciusban mondott el volt férjéről Hajdú Péter internetes tévéadásában – hívja fel a figyelmet a Magyar Nemzet.

A korábbi élettárs és az exfeleség egyaránt arról számolt be, hogy hidegzuhanyként érte őket, amikor kiderült, 

Magyar valójában egészen más személyiség, mint amilyennek a kapcsolatuk elején, a romantikus kezdetekkor mutatta magát. 

– Kifejezetten szimpatikus volt számomra. Egy nagyon művelt, éles eszű, energikus, vicces pasi volt – idézte fel első találkozásaikat Vogel Evelin.

Szavai szerint kapcsolatuk meseszerűen indult, ám Magyar hamar kimutatta a foga fehérjét. – Ő nem az, aminek látszik – összegezte Vogel. Varga Judit is hasonlókat élt meg Magyar Péter mellett, aki egyik pillanatban még versidézetekkel próbálta elbűvölni, a másikban pedig már arra vágyott, hogy porig alázza. Az exnejét Magyar például az intelligenciáját lekicsinylő megjegyzésekkel igyekezett megszégyeníteni, a volt barátnőjének pedig lényegében váratlanul azt vágta a fejéhez, hogy egy csöppet sem viselné meg, ha szakítanának, mivel bármelyik nőt megkaphatja.

Magyar Péter oldalán a lelki megaláztatás mellett az erőszakos, agresszív viselkedésből is kijutott Varga Juditnak és Vogel Evelinnek is. 

Az exfeleség több olyan veszekedésükről is beszámolt, amikor Magyar az egész családot traumatizálta.

A részletekről ITT olvashat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában