Dicsérő kommentek

3 órája

Orbán Viktor beszédétől hangos az EP hivatalos Facebook-oldala

Az Európai Parlament hivatalos Facebook-oldalát elárasztották a magyar kormányfőt dicsérő kommentek.

MW

Orbán Viktor ismertette a magyar uniós elnökség programját az Európai Parlament ülésén

Forrás: MTI

Fotó: Purger Tamás

Már eltelt egy nap Orbán Viktor strasbourgi Európai Parlamentben tartott beszéde óta, ám a kedélyek nem csillapodnak. A beszédével kapcsolatban az EP hivatalos Facebook-oldalán is kiraktak egy rövid ismertetőt, ám ennél érdekesebbek voltak a kommentek a bejegyzés alatt – írja a Magyar Nemzet.

„Az EU a demokrácia végét jelenti” – írta az egyik felhasználó.

Egy másik tagállam elkülönítése vagy lerombolása kizárólag azért, mert nem helyezi a prioritásai közé Ukrajnát és a migránsokat, egyszerűen nevetséges

– olvasható a bejegyzésnél.

Bölcs miniszterelnök, okos hozzáállás, NE LEGYEN TÖBB HÁBORÚ EURÓPÁBAN!

– fakadt ki egy másik felhasználó a Facebookon. De olyan kommentek is érkeztek, mint „Én Orbán oldalán állok”, és „Orbán Viktor alkalmas az EB elnöki posztjára!”. 

Azok az országok, amelyeknek az európai parlamenti képviselői Orbán Viktort kritizálták, nyugodtan befogadhatják az illegális bevándorlókat közvetlen repülőjáratok segítségével, és támogathatják őket a saját gazdaságukkal. A többi tagállamnak nem szükséges támogatni az Európai Unió migránspolitikáját, hiszen így is szegénységgel küzdenek a saját országukban

– magyarázta egy felhasználó. 

A Magyar Nemzet teljes cikke ITT olvasható el. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában