Sport

2016.02.13. 07:27

Gyöngyös: vírus, kontra ajándék

A 2016-os év első hazai mérkőzését az újoncként remekelő Vác együttesével játssza a mátraaljai gárda.

Sike Károly

A férfi NB I 21. fordulójának mérkőzése:
B. Braun Gyöngyös (9.)–Váci KSE (5.)
Gyöngyös, szombat, 18.00. V.: Hargitai, Markó.

A vendégek – általános meglepetésre – öt mérkőzéssel az alapszakasz zárása előtt a felsőházi rájátszást érő ötödik helyet foglalják el, októberben hazai környezetben hétgólos különbséggel (30:23) győztek Nagy Bencékkel szemben.



– Erős, rutinos ellenfél érkezik, a győzelmet csak maximális odafigyeléssel szerezhetjük meg – fogalmazott Debre Viktor, a gyöngyösiek edzője a klub honlapján. – Nem lesz könnyű mérkőzés, ebben biztosak lehetünk. Megígérhetem, hogy küzdeni fogunk, hiszen jelen helyzetünkben minden megszerezhető pontra szükség van. Szeretnénk győzelemmel beköszönni szurkolóinknak az év első hazai mérkőzésén.

A gyöngyösieket továbbra is sújtja a sérüléshullám, a védelem oszlopa, Miralem Becsirovics sarokproblémákkal küzd, előreláthatóan két hetet biztosan ki kell hagynia.
– Semmivel sem vagyunk könnyebb helyzetben, mint a téli szünet előtt, sőt most talán  nehezebb a feladat – folytatta Debre. – Juhász ugyan visszatért, de még idő kell neki, hogy újra felvegye a ritmust. Marczinkónak is időt kell még hagyni a teljes felépülésre, Becsirovics elvesztése pedig az eddig jól működő védelmünket tépázza meg. Ha mindez nem lenne elég, egy vírus is felütötte a fejét a csapaton belül. Meglátjuk, ki lesz egészséges szombaton, minden hadra fogható játékosra nagy szükségünk lesz.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Koller Ákosék (a labdával) csak maximális odafigyeléssel szerezhetik meg a pontokat Fotó: Belkovics Krisztián
[/caption]

Meglepetés!

A mérkőzésen a Gyöngyösi Kézilabda Klub szeretne köszönetet mondani támogatóinak és szurkolóinak, ezért mindenkit ajándékkal és meglepetéssel várnak majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!