Labdarúgás

2024.04.30. 20:06

Pétervására SE: gyűjtést szerveznek az áramütést szenvedett korábbi futballista javára

Április 25-e teljesen megváltoztatta a pétervásárai Nagy család életét. A família 19 éves tagja, Matyi ugyanis rendkívül súlyos balesetet szenvedett, jelenleg is kórházban kezelik.

Bódi Csaba

Nagy Mátyás

Forrás: PSE

Nagy Mátyást 2014-ben igazolta le a Pétervásra SE, ahol 2018-ig futballozott, majd egy idényt a Bodon FC-ben töltött. Onnan 2019-ben tért vissza a PSE-hez, ahol utolsó meccsét 2021. május 8-án játszotta. A péterkei egyesület egyemberként állt ki a bajba jutott játékosért és tette közzé közösségi oldalán az alábbi posztot.

„Kedves Rokonok, Barátok, Kollégák, Ismerősök és Segíteni akarók! Az alábbi poszt a szülők beleegyezésével és teljes körű hozzájárulásával született. 
Legrosszabb rémálmainkban sem gondoltuk volna, hogy valaha is ilyen posztot fogunk közzétenni. 
2024. április 25. napja azonban teljesen megváltoztatta eddigi életünket. Bizonyára már nagyon sokan, talán mindannyian tudjátok, hogy a szemünkfényét, Nagy Mátyást – vagy ahogy mindenki ismeri, Matyit – nagyon súlyos áramütés érte, ami miatt jelenleg is kórházban kezelik

Kereshetnénk választ a miértekre, de helyette teljes erőnkkel csak a mielőbbi gyógyulásra fókuszálunk!

Orvosai mindent megtesznek érte, Matyi pedig nagyon erős, egy óriási harcos, mi pedig teljes erőnkkel mellette állunk. Amikor csak  lehetséges fizikálisan is mellette vagyunk és fogjuk a kezét, és maximálisan bízunk benne, hogy ahogy eddig mindig mindent, úgy ezt is tökéletesen végigcsinálja. 
Élete csatája ez, nagyon hosszú út áll még előtte, de ezt a háborút ő fogja megnyerni!

Hatalmas támogató közeg, egy egész „hadsereg” áll mögötte és mögöttünk, akik pozitív energiákkal, imákkal, bíztató szavakkal és segítő tettekkel támogatják őt és bennünket is.

A „hadsereg” jelentős része azonban úgy gondolta, hogy anyagilag is szeretne hozzájárulni Matyi gyógyulásához. Magunktól sosem kértünk volna ilyen jellegű támogatást, de az előttünk álló hosszú utat figyelembe véve, a segítő szándékot ezúton is megköszönve, a felajánlott segítséget hálás szívvel elfogadjuk és megosztjuk az édesapa bankszámlaszámát, amin keresztül aki szeretné, támogathatja a mi harcosunkat!

Matyi nagy csatát vív
Forrás: PSE

A számlára érkező teljes összeget Matyi látogatására, a kezeléséhez szükséges dolgok megvásárlására és rehabilitációjának költségeire fordítjuk.

Hálásan köszönünk minden kedves szót, minden érdeklődést, imát, lelki és anyagi támogatást mindenkinek! Mi nem tudunk elég hálásak lenni azért az összefogásért, amit tapasztalunk ebben a kegyetlenül nehéz időszakban. Matyi fogja tudni nektek majd ezt igazán megköszönni azzal, hogy ezt a csatát megnyeri!  A győzelem pillanatára és az ő köszönő szavaira még egy kicsit várni kell, így egyelőre az ő nevében is hálás köszönettel!”   
Matyi családja

Adatok az utaláshoz

Számlatulajdonos: Nagy Péter
OTP Bank: 11773391-80089418
IBAN: HU89 11773391 80089418 00000000
Fontos az utalás közlemény rovatába beírni, hogy:
Adomány Matyinak

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában