Bulvár-celeb

2 órája

Oláh Gergő megszólalt a válásról

Oláh Gergő házassága több mélypontot is megélt.

MW

Oláh Gergő házassága számos mélypontot túlélt, volt amikor felmerült a válás is

Forrás: Origo

Gyerekkoruk óta egy párt alkot Oláh Gergő és Oláhné Niki, akik először 2008-ban mondták ki egymásnak a boldogító igent. Bár akkor anyagi helyzetük miatt nem csaphattak olyan lagzit, amire vágytak, tizedik házassági évfordulójukon ezt is bepótolták. 2021 szeptemberében már az ötödik gyermekük született, Holli. A legidősebb, Karla 2010-ben látta meg a napvilágot a következő évben született Denisz. 2015-ben Nolen Gergő, 2018-ban pedig Anna.

Oláh Gergő házassága több mélypontot is megélt

Ma már 18 éve házasok, azonban kapcsolatuk alatt számos nehézséggel kellett megküzdeniük. 

A boldog házasságnak nem egy titka van, hanem számtalan. Nem azt mondom, hogy a miénk tökéletes, hiszen az elmúlt 18 évben számos nehézséggel kellett megküzdenünk, azt viszont tudom, mi tartja össze a frigyünket. Az Úr! Ha nem a bibliai alapelvek szerint élnénk az életünket, rég elváltunk volna.

A hitünk viszont rendíthetetlen! Isten áll a házasságunk középpontjában, általa hordozzuk el egymás hibáit" - fejtette ki az énekes, aki maga is vallásos.

Öt gyereküket szeretetben nevelik, és már most arra tanítják őket, hogy ne a pénz határozza meg az életüket.

Ha valaki, én pontosan tudom, milyen a nélkülözés, illetve milyen nagy szabadságot jelent, ha van miből élni. Bár ma már minden az anyagi javakról szól, a pénz körül forog, én szeretném, ha nem ez határozná meg az életünket.

Persze, amiben tudom, segítem őket, de észszerű keretek között, nem szeretném, ha bankautomatának néznének

- árulta el, majd hozzátette:

Hatodik gyerekre azonban nem vállalkoznánk! Amilyen nagy áldás, olyan nagy felelősség is szülőnek lenni.

A legnagyobb nehézséget számomra például az jelenti, hogy a mai korban, a rohanó világban olyan értékeket adjak át a gyerekeimnek, amikben annak idején én is felnőttem. Az alázat, a tisztelet, az őszinteség elengedhetetlen. Ugyanakkor pontosan azt a mintát sem tudom követni, amit én láttam a szüleimtől, hiszen a korral, a mai trendekkel is lépést kell tartani" - magyarázta a Story magazinnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!