Rejtély

2023.09.12. 20:20

Nyaralni indult Liptai Claudia, de az egri kórházba került furcsa tünetei miatt

A műsorvezető már Dubrovnikban is furcsaságokat vett észre magán, de az egri mozizás helyett az egri kórház lett a programja.

Szabadi Martina Laura

Liptai Claudia (Archív fotó)

Forrás: Nagy Zoltán/MW Bulvár

A life.hu írta meg, hogy Liptai Claudia egy podcastben mesélte el kellemes és kellemetlen nyári élményeit: 28 napot forgatott Dubrovnikban, majd szinte ki sem pakolt, ment tovább Görögországba.

– Fantasztikus volt, de már itt előfordult, hogy megdagadt kezem-lábam és fulladtam. Így alighogy leszálltam a gépről már mentem is a Honvéd Kórházba az orvosomhoz – árulta el Liptai Claudia, akinek nem tudták megmondani mi okozza a furcsa tüneteit. 

– Ádámmal kivettünk két napot, amit a gyerekek nélkül töltöttünk el és Egerszalók felé vettük az irányt. Moziba mentünk Egerbe, és mivel a tünetek újra előjöttek, az egri kórházban kötöttünk ki. Itt szintén kivizsgáltak, de nem találtak semmit. Kaptam egy kis vízhajtót, de ennyi történt. Utána pedig jól kialudtam magam – mesélte a Sláger FM-en Liptai Claudia, aki azt is elmondta, a történtek ellenére mindegyik, így az Eger környéki utazást is nagyon élvezte.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!