Celeb

2023.10.21. 17:20

Kozso sosem csalódott még ekkorát + videó

Nem kápráztatta el a hazai zenei élet ikonikus alakját, Kozsot a Sztárban Sztár leszek! című műsorban Szentmártoni Norman. Kifejezetten csalódást jelentett számára.

Heol.hu

A legszívesebben elsírná magát. Sosem csalódott még ekkorát a Szomorú Szamuráj. Az egri születésű Kozso úgy érzi gúnyt űztek belőle. Azt mondja botrányos, amit vele tettek. Nem vették őt komolyan, sosem akarja magát még egyszer így látni a színpadon - derül ki a Tények.hu riportjából.

Szörnyű és felfoghatatlan – így fogalmazott a hírportálnak Kozso. 

A Szomorú Szamuráj ezúttal tényleg nagyon szomorú. A zenész azt mondja 34 év munkáját tették tönkre. A Sztárban Sztár leszek! legutóbbi élő adásában a kieső Szentmártoni Norman ugyanis egy Ámokfutók dalválogatást énekelt, a produkciója azonban nemcsak a zsűri és a közönség nemtetszését váltotta ki, hanem az eredeti előadó, Kozso is felháborodott és úgy érzi, hogy a versenyző nem vette elég komolyan a feladatát. Kozsóval egy véleményen osztoztak a mesterek is, akik szerint Norman előadása nagyon kevésnek bizonyult és kicsit sem hasonlított sem mozgásban, sem hangban Kozsora, írja a Tények.

A Sztárban Sztár leszek! harmadik adásában Szentmártoni Norman Kozso bőrébe próbált belebújni.

És íme az eredeti verzió: 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!