Celebmustra

2024.08.18. 19:59

5 hevesi híresség, 5 poszt - napindító koktél, görögdinnye saláta

Megnéztük, mi történt a héten vármegyénk celebjeivel.

A domoszlói Road zenekar a hontalan állatok világnapjára hívta fel a figyelmet. Posztolták a közösségi odalukon, hogy egy kevés összeg is óriási nagy segítség lehet az állatmenhely lakói számára.

Az egri modell, Oczella Eszter videóban mutatta meg a napindító immunboost koktélját, írja Instagram posztjában - tele vitaminokkal, antioxidánsokkal, és minden jóval, ami az immunrendszeredre, az emésztőrendszeredre, és a közérzetedre is jótékony hatást gyakorol!

Testvére, a szintén modell Oczella Krisztina egy gyors, egészséges mindemellett egy nagyon finom étel készítését mutatja be videón keresztül. Nálam a jázminrizs & lazac egy verhetetlen kombó, ehhez készítettem most egy nyári görögdinnye salit! - írta kövtőinek Instagram oldalán.

A hatvani Tündérszép, Balázs Lili  egy kellemes nyári napon készült szelfivel varázsolta el követőit Instagram oldalán

A hatvani énekesnő, Lola augusztus 14-én ünnepelte a születésnapját. - Reggel borzasztóan fáradtan és álmosan indultam el a mai 1. edzésre. A terembe érve, azonban ezzel a csodálatos ajándékkal elindult a szülihetem - írta bejegyzésében


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!