Celebmustra

2 órája

5 hevesi híresség, 5 poszt - Lemezmegjelenés, tévés szereplés

Megnéztük, mi történt vármegyénk celebjeivel az elmúlt héten.

Heol.hu

A hatvani énekesnő, Lola a Sztárboxra való felkészüléséről osztott meg egy videót Instagram oldalán. Köszönöm az üzeneteiteket, jó érzés, hogy ennyien mellettem álltok és támogattok az úton! - írta bejegyzésében. 

Az egri modell, Oczella Krisztina a távolkeletre kalauzolta követőit egy alacsony kalóriatartalmú, de annál ínycsiklandóbb recepttel, aminek az elkészítését nyomon is követhetjük Instagram oldalán. - Thai jellegű ételeket egyébként elképesztően egyszerű készíteni, csak a megfelelő fűszereken múlik. Curry, kókusz, szójaszósz, chili, gyömbér, lime, citrom, koriander…ezekből tarts otthon néhányat és garantált a siker – ajánlotta.

Testvére, Oczella Eszter nosztalgiával visszatekintve várja a Mr. Olympia versenyt, ahol két év után először, idén nem indul. Mint fogalmazott: Idén három magyar versenyzőért is izgulhatunk, akiknek innen is nagyon sok sikert kívánok, és azt, hogy élvezzék minden pillanatát!

Az egri modell, Nagy Réka lélegzetelállító ruhakölteményével kápráztatta el követőit Instagram-oldalán.

A domoszlói Road zenekar legújabb lemezük megjelenéséről számoltak be és mondtak köszönetet közösségi oldalukon. 

- Köszönjük mindenkinek, aki velünk, mellettünk volt és van! Zenésztársainknak, családjainknak és barátainknak, partnereinknek és a támogatóinknak, a kiadónknak, a hang- és képfelvétel készítőinek na és persze az őrületes RoadCrew-nak! – írták.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!