Helyi kék hírek

2022.10.07. 13:03

Kiskutyát lopott Szentdomonkoson a tarnaleleszi férfi

A zsákmányt a gyanúsított a településen élő rokonánál hagyta, négy nap múlva el is kapták a rendőrök.

Sz. Sz. I.

Forrás: Police.hu

Gyanúsítottként hallgattak ki egy tarnaleleszi férfit a pétervásárai rendőrök, akit egy kiskutya ellopásával gyanúsítanak. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy szentdomonkosi asszony ez év október másodikán reggel vette észre, hogy a zárt udvaráról eltűnt néhány hetes kiskutyája. A nő pár napig a településen kereste, majd október hatodikán délelőtt értesítették, hogy házi kedvence egy helyi lakosnál van, ott megtalálja. A tulajdonos ezt követően a kutyájáért sietett, hazavitte, és értesítette a rendőrséget.

A járőrök rövid időn belül előállítottak egy tarnaleleszi férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy a sértett házának bejárati kapuját leemelte, elvitte az udvaron lévő házi állatot, majd egyik rokonánál hagyta. A 31 éves gyanúsított már korábban is követett el vagyon elleni bűncselekményeket, ezért üzletszerűen elkövetett lopás bűntett gyanúja miatt indult ellene eljárás az Egri Rendőrkapitányság Pétervásárai Rendőrőrsén.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!