Szétszóródott

2024.06.25. 14:12

Fotókon, mekkora káoszt okozott a baleset az M3-ason

A kamion rakománya teljesen szétszóródott az úton. Az M3-as autópálya érintett szakaszán torlódás alakult ki.

Heol.hu

Kamion és kisteherautó ütközött az M3-ason, mentőhelikopter is érkezett

Forrás: www.m3automentes.com

Frissítés: 15.22

Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársának tájékoztatása szerint a balesetben két ember súlyosan megsérült. A mentőszolgálat azt közölte, hogy egy 20 éves férfit sikeres újraélesztés után életveszélyes állapotban mentőhelikopterrel, míg egy 50 éves férfit súlyos sérülésekkel mentőautóval szállítottak kórházba. A police.hu pedig azt közölte, a helyszínelés időközben befejeződött. Az érintett autópályaszakaszon már zavartalan a forgalom.

Korábban írtuk:

Mint korábban írtuk, az M3-as autópályán Füzesabonynál két teherautó ütközött össze. A balesethez mentőhelikopter is érkezett. A BalesetInfo nevű Facebook-oldalon fotókat is közöltek. A képeket a www.m3automentes.com készítette.

Az M3-as autópályán torlódik a forgalom a szétszóródott rakomány miatt is
Az M3-as autópályán torlódik a forgalom a szétszóródott rakomány miatt is
Forrás: www.m3automentes.com

- Az M3-as autópályán Budapest felé, Füzesabony térségében a magyar rendszámú Toyota Dyna kisteherautó egy defekt miatt a leállósávba húzódó ukrán Scania kamionba rohant, majd a Toyotáról lerepülő dobozokba hajtott egy BMW. A Dyna utasa nagyon súlyos lábsérülést szenvedett, őt mentőhelikopterrel szállították kórházba, a sofőr csak könnyebben sérült. A pályazárnak vége, egy sávon megindult a forgalom, de még mindig több kilométeres a torlódás - írja a BalesetInfo.

A dobozok métereken keresztül szóródtak szét az autópályán
A dobozok métereken keresztül szóródtak szét az autópályán
Forrás: www.m3automentes.com

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában