Regionális ügyészségi sporttalálkozó

2024.07.01. 12:47

Sporttalálkozón mérték össze erejüket az ügyészek

Idén Nyíregyháza adott otthont a hagyományos – immár XLII. – Regionális ügyészségi sporttalálkozónak, melyben a kelet-magyarországi vármegyék ügyészi szervezetei mérték össze erejüket, ügyességüket.

Heol.hu

A rendezvényen 12 csapat vett részt, a Dunától keletre fekvő vármegyék mellett a Legfőbb Ügyészség, a Fővárosi Főügyészség, valamint a Központi Nyomozó Főügyészség képviseltette magát. A sporttalálkozót dr. Ibolya Tibor, a legfőbb ügyész büntetőjogi helyettese nyitotta meg - hozta tudomásunkra Dr. Konkoly Thege László sajtószóvivő ügyész. 

A Képen a különdíjas, dr. Gubala Ádám látható.
Dr. Gubala Ádám a sporttalálkozó különdíjasa
Forrás:  Heves Vármegyei Főügyészség

 

A versenyszámok között olyan tradicionális sportágak szerepeltek, mint a síkfutás, súlylökés, kispályás labdarúgás, asztalitenisz, úszás, melyet a csapatvezető főügyészek kosárlabda büntetődobás versenyszáma tett teljessé.

A Heves és Nógrád vármegyék közös, lelkes csapata az összesített versenyben a 9. helyen végzett.

A győztes – a tavalyi évhez hasonlóan – a Fővárosi Főügyészség lett, amely így megnyerte az Ügyészek Országos Egyesülete által felajánlott értékes mezvásárlási utalványt is.

2024-ben a közös csapat egy sportágban állhatott fel a dobogóra. A labdarúgó csapat a tavalyi ezüstérem után, idén a bronzérmet szerzett (dr. Szomszéd Balázs, dr. Csonka Szabolcs, dr. Kállai Gábor, dr. Szűcs Ferenc, dr. Sashalmi Árpád, dr. Erdélyi István és dr. Gubala Ádám).

A csapatvezetők versenyében 1. helyezett lett dr. Bóna Gyula Nógrád vármegyei főügyész.

A sporttalálkozó eredményhirdetésén ismételten átadták a dr. Tolvay Örs Csaba vándordíjat, melyet a nemrég elhunyt nógrádi főügyész családja a tavalyi évben alapított, és amit a legjobb úszócsapat – idén a Fővárosi Főügyészség – kapott meg.

Labdarúgásban a legjobb kapus dr. Virág Bálint (Borsod-Abaúj-Zemplén), a gólkirály – idén 8 találattal – dr. Gubala Ádám (Heves-Nógrád) lettek. A futballtorna legjobb játékosának járó dr. Szinay István vándordíjat a győztes csapat hátvédje, dr. Kövecs Máté (Bács-Kiskun) vehette át.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!