Ellenőrzés

2024.08.27. 09:20

Egy lőrinci játszótéren alkoholizáltak, lekapcsolták őket

Az elfogyasztott italok dobozait a játszótéren a földre dobálták.

Molnár Helga

A vasárnap esti órákban a Lőrinci Közbiztonságáért Polgárőr Egyesület járőrei figyeltek fel négy emberre, akik a Május 1 úton lévő játszóteret használták italozó helynek – írta az egylet közösségi oldalán.

Egy lőrinci játszótéren alkoholizáltak, lekapcsolták őket
Egy lőrinci játszótéren alkoholizáltak, lekapcsolták őket
Forrás: Google Street View

Az elfogyasztott italok dobozait a játszótéren a földre dobálták. Figyelmeztették őket, hogy fejezzék be az italozást a játszótér területén, valamint az eldobott italos dobozokat szedjék össze. Kérésüknek nem tettek eleget, ezért rendőri intézkedést kértek.
– Szolgálataink során fokozottan ellenőrizzük a játszótereket, parkokat. Javaslatot tettünk a játszóterek megvilágítására, amelyet Pálinkás Péter alpolgármester úr támogatott, örömmel tapasztalhatják a lakók, hogy már el is készültek az új világítások.

Továbbá új térfigyelő kamerák kerültek felhelyezésre a város területén, amelyek érintik a játszótereket valamint az iskolák és óvodák környékét. Kérünk mindenkit,  hogy vigyázzunk a környezetünkre – írták.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!