Ezer egy pakk

2024.08.23. 10:54

Füzesabonyi dílert hallgattak ki a rendőrök

Kristályt terített a füzesabonyi férfi. Először csak fogyasztó volt, majd jövedelemkiegészítésként árulni kezdte.

Heol.hu

Egy díler Füzesabonyban és annak térségében ezer forintért árulta a kristály fantázianevű drogot, közölte a Heves Vármegyei Rendőr- főkapitányság portálunkkal. A police.hu rendőrségi oldalon olvasható közlemény szerint augusztus 21-én a 43 éves G. Sándor lakóházának kertjében kutattak a zsaruk, és egy furgonból 0,35 gramm, alufóliába csomagolt, fehér kristályos por került elő.

A,Police,Investigator,Manipulates,Evidence,In,A,Case,To,Frame, Füzesabonyi dílert hallgattak ki a rendőrök
Füzesabonyi dílert hallgattak ki a rendőrök
Forrás:  Shutterstock

A lakóház vitrines szekrényében digitális mérleget, nejlonzacskóban 30,1 gramm kábítószergyanús anyagot, valamint nagy összegű pénzt is találtak a nyomozók.

A férfi részletes beismerő vallomást tett a Füzesabonyi Rendőrkapitányságon. Vallomásában kifejtette, hogy eleinte csak saját fogyasztásra vásárolta a port, majd később jövedelemkiegészítés végett árulni is kezdte. Őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatását, kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt indítottak ellene eljárást.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!