Tragédia

2024.08.17. 20:18

Halálos motorbaleset történt Gyöngyöspatánál

Tragikus baleset történt szombat este Gyöngyöspatánál. A helyszínelés még tart.

Heol.hu

Mentőhelikopter is érkezett a focistáért, írja az Agria Tv. Lehaladt az útról és az út melletti beton műtárgynak ütközött egy segédmotoros gyöngyöspatán. A sérülthöz helikopter is érkezett, de a vezető életét nem tudták megmenteni, a 35 éves helyi lakos a helyszínen életét vesztette.

Halálos motorbaleset történt Gyöngyöspatánál
Halálos motorbaleset történt Gyöngyöspatánál
Fotó: Agria Tv Bt

Korábban írtuk:

Elmarad a Gyöngyöspata-Maklár labdarúgó mérkőzés vasárnap, kaptuk a hírt szombat este szerkesztőségünkbe. Az indoklásban egy motorbaleset szerepelt, amelyben a Gyöngyöspata egyik focistája vesztette életét. 
- Valóban történt egy közlekedési baleset szombaton este 5 óra után néhány perccel Gyöngyöspatán - erősítette meg a heol.hu kérdésére Vámos Boglárka, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Hozzátette: a motorosbaleset körülményeit vizsgálják, jelenleg is tart a helyszínelés. 
Úgy tudjuk, hogy a motoros eddig tisztázatlan körülmények között lehaladt az útról, elesett és a helyszínen életét vesztette.

 

(Főoldali képünk illusztráció: Shutterstock.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!