Defekt

2024.08.26. 12:36

Rabszállító kapott defektet az M3-on, mentesítő járművek érkeztek a rabokért

Több autó érkezett a helyszínre.

Molnár Helga

Frissítés:

Időközben megérkezett a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának a válasza.
– Megerősítjük, hogy a mai napon az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán egy rabszállító járművünk defektet kapott. A műszaki hiba következtében a jármű az autópálya külső sávját részben elzárta, ami torlódást okozott a főváros felé vezető oldalon.

Az esemény bekövetkezése után mentesítő járműveket küldtünk a helyszínre. A fogvatartottakat biztonságosan átszállították ezekre a járművekre, és tovább folytatták útjukat a kijelölt célállomás felé. A helyszín biztosítását és a forgalom irányítását a Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai végezték.

A fogvatartottak és a közlekedők biztonsága érdekében minden szükséges intézkedést megtettünk, köszönjük az utazók türelmét – írták.

Korábban írtuk:

Az M3-as autópálya főváros felé tartó oldalán, Bag előtt, a 43-as kilométerénél egy műszaki hibás jármű vesztegel, a külső sávot lezárták, s már 5 kilométeres a torlódás.

Olvasói fotó alapján kiderült, egy rabszállító okozza a problémát. Információink szerint defektet kapott, ez kényszerítette megállásra. Az autóban rabokat is szállítottak, értük három másik jármű érkezett a fővárosból.
Elküldtük kérdéseinket a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának, ha válaszolnak, frissítjük cikkünket.
A mai nap folyamán már történt egy baleset az M3-as autópályán.

 

Defektes lett a kereke a rabszállítónak
Defektes lett a kereke a rabszállítónak 
Forrás: Beküldött

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!