Közlekedési baleset

Tegnap, 7:58

Bedugult az M3-as reggel, baleset is volt

Aki az M3-as autópályán Nyíregyháza felé halad, az nagy torlódásra számíthat.

Heol.hu

Egy teherautó és egy autó ütközött össze az M3-as autópálya 57-es kilométerszelvényénél, Hatvan térségében, a Nyíregyháza felé vezető oldalon, szerdán kora reggel. A hatvani hivatásos tűzoltók érkeztek ki a helyszínre, ahol lezárták az érintett pályaszakaszt a baleset miatt - közölte a katasztrófavédelem oldala.

Az M3-as autópályán, Bag térségében, a Budapest felé vezető oldalon, a 46-os és a 36-os kilométer között lévő terelésben, az erős forgalom miatt szakaszos torlódás alakult ki. Innen távolabb a hatvani szakaszon levő terelésben egy kisebb baleset történt, ezért a Nyíregyháza felé autózók számítsanak lassabb haladásra, torlódásra - írja az útinform.

Utoléréses baleset történt, ugyanis a kocsi nekiüközött teherautónak. Személyi sérülés nem történt. Aki az M3-as autópályán Nyíregyháza felé halad nagy torlódásra számíthat, egy sávon halad csak a forgalom. Építkezési munkálatok folynak Nagygombosnál, pont azon a részen ahol a baleset is történt - adta hírül a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

(Főoldali képünk illusztráció: Shutterstock.)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!